Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este rendkívül bevoltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este rendkívül bevoltam k----! Szerintetek is ribi kategória? 18N

Figyelt kérdés
Tegnap este bátyám egyik haverjával (bátyám kint el olaszba)elmentünk inni.Nagy asztal társaságba keveredtem.Mindenkivel osszehaverkodtam.Es össze-vissza meghívtak mindenre.Amire emlékszem meg:3-4 vodka.3 gin tonik,berenzen,2 whisky kóla....szóval úgybevoltam állva mint a az-r.Holnap szóbelizek,szerintem össze hánynek mindent....aztan az este úgy folytatódott hogy egyik barinőm el dumcsiztm,aztan van egy csaj akinek én régen az unokatesojaval kavartam,aztan ő bosszúból a bátyámmal...es tegnap ott olelgettuk egymást....ma reggel a tesom haverjának agyaban ébredtem....pedig megfogadtam hogy nem fogok szexelni senkivel az este.....es 2 hétfő dettó ugyanez csak tesom másik haverjával ,tok ciki hogy egy pun címert képesek eladni bátyám...es túl sokpasszos volt így is mar 15.,,mar nem akarom növelni a darabszámot,pedig meg csak 1 éve vesztettem el....es tegnap a ciklusom 9 napja volt,ma hajnalban tehát a 10 napon szexeltem vele.nem élvezett el vagy nem tudom,bár kicsit most reggel úgy tűnt.es gumit ugye nem használtunk...

2017. jún. 25. 11:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
94%
A jócsajokat nem tudja meghúzni a bátyó összes haverja (hanem csak távolról imádja, de soha nem kaphatja meg, ha nem egy kőgazdag Kenbaba), szóval valami közepes csaj lehetsz, némi súlyfelesleggel, akiről mindenki tudja, hogy pár feles után lehet bele üríteni. Ha neked ez elég, hát lelked rajta...
2017. jún. 25. 13:00
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
rib@anc vagy de hát ez tudod te nagyon jól senki sem irigy rád :) üdv egy "jó pasi" voltam
2017. jún. 25. 13:57
 23/33 anonim ***** válasza:
95%
Te most sem vagy józan ekkora zagyvaságot rég olvastam!!
2017. jún. 25. 14:44
 24/33 A kérdező kommentje:
nem vagyok kozepes csaj nemi sulyfelesleggel,48 kilo vagyok es ahhoz kepest megis sok pasi tisztel becsul,es tesom haverjai kozt sokan akarnak velem hosszabbtavon is kapcsokatot ezert kernek engedelyt tole,csak a rendes sracokat mindig elkerulom
2017. jún. 25. 15:33
 25/33 anonim ***** válasza:
97%
Hogy én miért nem tudok összeakadni egy ilyen kis rib-anccal?!? :-( Ha nincs aki meghívjon, csak szólj! Fizetem a piád (is)! ;-)
2017. jún. 25. 15:57
 26/33 anonim ***** válasza:
97%
én is azt szoktam hazudni azoknak akiket le akarok varni mindig bejön a tisztelet és a becsület szint ugy csak zért van hogy megdughassanak ezzel fizetnek
2017. jún. 25. 16:02
 27/33 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem elég fura vagy :( fiatal is, nem kene változtatni v min, de komolyan, szerinted így jó??!!
2017. jún. 25. 16:56
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

1 év alatt 15 csávó... hát..

2-3 év ilyen tempóban aztán több f..zt fogtál mint kilincset.

A vakáció c. filmben volt valami ,,bulibula" aki 30-40 csávóval kefélt amíg megházasodott... hát neked jövőre férjhez kellene menned ha ezt nem akarod meghaladni és ilyen tempóban igyekszel:D

Hogy k..vaság-e?

Hát... átlagban a lányok ilyen korban 5 csávóval voltak együtt, de van aki 1-2 vel van aki 6-8-al. Tehát szerinted a 15 k..vás?:D

2017. jún. 25. 18:41
 29/33 anonim ***** válasza:
97%
nem vagy rib@ nc csak sűrűn b@ szott hercegnő :D
2017. jún. 25. 18:57
 30/33 anonim ***** válasza:
A ribi túl szép kifejezés, igazi r***nc vagy. :D De hát nem úgy látom, mintha nem élveznéd, szóval így nincs vele semmi gond. Rengeteg ember az ilyen nőkért van oda, szóval nincs miért aggódnod. :)
2017. jún. 26. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!