Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este rendkívül bevoltam k----! Szerintetek is ribi kategória? 18N
Figyelt kérdés
Tegnap este bátyám egyik haverjával (bátyám kint el olaszba)elmentünk inni.Nagy asztal társaságba keveredtem.Mindenkivel osszehaverkodtam.Es össze-vissza meghívtak mindenre.Amire emlékszem meg:3-4 vodka.3 gin tonik,berenzen,2 whisky kóla....szóval úgybevoltam állva mint a az-r.Holnap szóbelizek,szerintem össze hánynek mindent....aztan az este úgy folytatódott hogy egyik barinőm el dumcsiztm,aztan van egy csaj akinek én régen az unokatesojaval kavartam,aztan ő bosszúból a bátyámmal...es tegnap ott olelgettuk egymást....ma reggel a tesom haverjának agyaban ébredtem....pedig megfogadtam hogy nem fogok szexelni senkivel az este.....es 2 hétfő dettó ugyanez csak tesom másik haverjával ,tok ciki hogy egy pun címert képesek eladni bátyám...es túl sokpasszos volt így is mar 15.,,mar nem akarom növelni a darabszámot,pedig meg csak 1 éve vesztettem el....es tegnap a ciklusom 9 napja volt,ma hajnalban tehát a 10 napon szexeltem vele.nem élvezett el vagy nem tudom,bár kicsit most reggel úgy tűnt.es gumit ugye nem használtunk...2017. jún. 25. 11:36
11/33 A kérdező kommentje:
hat am k---va sz---ul erzem magam,nagyon leittam magam tegnap fujjj
2017. jún. 25. 12:02
12/33 anonim válasza:
érezd is undorító vagy. Tudod kinek kellenél, még bottal sem piszkálnálak meg!!!!
13/33 anonim válasza:
Utólsó nem tuddhatod mennyire szép vagy néz ki jól....
14/33 anonim válasza:
13. teljesen mind1 hogy néz ki ha ilyen. Regeteg szép nő van akinek van esze is.....
15/33 anonim válasza:
Ez is igaz! De ne ítéljük el azonnal a lányt. Nagyon fiatal még! Ha később sem komolyidik akkor veszett ügy.
17/33 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy értelmes férfi ilyen múltal akarni fogja hogy ha megtudja hogy "magyarul" részegen szana szét bas.ták.......elég szégyenletes dolog.
19/33 anonim válasza:
Hány ilyen csaj van még? Sok. De nem bszták szét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!