Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 23 centis vékonyabb, hajlékonyabb farok lemenne valakinek tövig torokra? Vagy ez már a hánytatós kategória?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 23:45
1/13 anonim válasza:
Nekem ez már hánytatós.:/ de mindent lehet gyakorolni....
3/13 anonim válasza:
ide mersz jönni 23 centivel? idén már a 25 a divat tesó
4/13 anonim válasza:
Ha vékony, akkor gond nélkül. Hogy hány centi, arról most nem nyitok vitát, de tök mindegy is. Ha a makk átjut a garaton, akkor teljesen mindegy, hogy még 3 centi megy utána, vagy 13.
5/13 anonim válasza:
Hm, ha itt mindenkinek 20+ cm farka van, akkor kíváncsi vagyok, hogy hogy jön ki a 13 cm átlag.
6/13 anonim válasza:
Teljesen nyilvánvalóan kamu kérdés. Egy 23 centis farokkal rendelkező ember (pláne a mai világban) nem a neten kérdezősködik a szex gyakorlati részéről...
7/13 anonim válasza:
Engem egy 16 centis is meghánytatt
8/13 anonim válasza:
#5: 15,4 a hivatalos magyar átlag.
9/13 anonim válasza:
Én ehez a mérethez vagyok szokva. Szerintem jó srác lehetsz írjál szeretnem a számba érezni meg a nunusomba 25/L
10/13 anonim válasza:
#3 ezzel ne viccelodj, mert a sok komplexusos csavo komolyan veszi, es elhiszi, hogy mindenkinek 25 centis a farka, csak neki nem.. aztan jonnek sirni, hogy "xy cm-el ki lehet elegiteni egy not?" ami kvara idegesito most mar.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!