Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csaj, aki bírja a vastagabb farkakat? Eddig minden csajnak kellemetlen volt. Anál is elég esélytelen.
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 16:51
1/19 anonim válasza:
3-5,4cm az átlag.Milyen vastag a tiéd?
2/19 anonim válasza:
Erre én is kívancsi lennék hogy a csajoknak mettől számít vastagnak ?
3/19 anonim válasza:
Csak hiszti, hogy vastaggal nem lehet análozni, volt már a fenekemben 21/6-is és életem legjobb élménye volt (bi pasi vagyok, mielőtt kapnám a privátokat).
4/19 anonim válasza:
A baratomnak eleg vastag a farka, nagyon szeretem, de az anal az tenyleg durva, eloszor azt hittem ketteszakadok
5/19 anonim válasza:
Nem találkoztam még olyan farokkal ami túl vastag lett volna.
6/19 anonim válasza:
Azért örülnék ha 21/6 os de inkább 23/4,7 farkam lenne és csak nőbe akarnám belerakni.
7/19 anonim válasza:
A női hüvely tágul , ha kellemetlen volt eddig mindenkinek az a te hibád . Bocsi. Előjátékozz többet.!!
Az anál már más dolog..
Nő.
8/19 anonim válasza:
Nekem átlagos, 4,7, de így is volt, akinek fájt.
9/19 anonim válasza:
egyaltalan nem jelent gondot nekem.
inkabb a nagyon hosszu a kellemetlen.
22 L
10/19 anonim válasza:
Már megint melyik agyhalott,retardált pontozza le a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!