Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszvastagságot csak műtéti úton lehet javítani? Máshogy nem?
Képzeld!
Én a kezemmel vagy a számmal is meg tudom vastagítani egy férfi szerszámát, sőt, hosszabbítani is, vagy akár egy kis fenékringatással is.
Na! Erre varrj gombot! ;)
Hmm, #2!
Ha tényleg pék vagy, küldhetnél egy igazán jó, házi kenyér receptet!
A genetikán változtatni nem tudsz. Márpedig az határozza meg hogy mipyen az ami a lábad között van.
Műtéti úton alakíthatsz rajta de nem biztos hogy megéri. Eléggé érzéketlen lesz tőle.
Nekem nem zudom hogy hogy de valami sikerült.20-30éves koromban alig volt 12körbemérve passzentosan a hossza közepén.Olyan 87 környékén olvastam a T-boy erotikus újságban hogy van ez a fejés gyakorlat.A jelqing angolul.Akkoriban csináltam is.Lehet hogy maga a szexuális élet is segített.Régen tuti hogy 36-37mm széles volt a masculan kényelmes volt.
Sok év múlva a körbe-kerület 12,75-13 duzzadtan néha több is lett.40-41mm széles.
Sokszor éreztem szex közben 20évesen hogy vékony most kicsit jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!