Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nyomul a csaj?
Az egyik szupermarketben, ahol napi szinten vásárolok, a hentespultban dolgozik egy lány. Mivel minden nap veszek friss húst (gyúrós vagyok), szinte minden nap találkozok vele, rendszeresen ő szolgál ki. Az utóbbi időben van egy új szokása, rendszeresen rám néz, kétértelműen, és annyit kérdez, hogy "még valamit?". Amikor pedig mondom, hogy köszi, nem, ennyi volt, sóhajt egy nagyot. Múltkor már megkérdeztem, hogy mégis, mit kérjek még, erre azt válaszolta, hogy az egész pultot! XD
Nem értem, ez most célozgatás lenne, hogy kérjem el a számát?
szerintem a számát, oda is mondhatod neki viccesen:
"a bevételt és az eladó telefonszámát, vagy válassz te" :D
Tenyleg gyuros vagy.
Jobb lett volna olykor konyvet is a kezedbe venni, de sajnos mar keso. . . Te szerencsetlen.
csak a bolt érdekében próbál eladni Neked minél több árut!
De legközelebb kérdezz rá, hogy pl Téged? és meglátod! amúgy bejön a csaj?
Diplomával együtt vagy ilyen esetlen?
Nem értelek, tetszik neked? Ha igen mi a francért nem mondasz oda valami frappánsat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!