Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The.w.Mega kérdése:
Mit tegyek ha a haverom nyomul a csajomra?
Figyelt kérdés
Üssem le? VERJEM POFÁN??? (A Haveromat xD)2016. szept. 23. 07:17
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként padtrsam a csajom, de mellete egy üres hely és utána a haver....
2016. szept. 23. 07:18
2/9 anonim válasza:
Ha nem trollkodsz én már úgy írtam volna ki a kérdést, hogy a volt haverom nyomul a csajomra. Az ilyen nem haver hanem egy gerinctelen féreg.
3/9 anonim válasza:
Ne hülyéskedj már haver nehogy már a ribi fontosabb legyen mint a haverod. Nem is értem. Csaj az rengeteg,5 percenként jönnek mint a villamos. Vágjátok partiba a haveroddal aztán dobjátok a közösbe.
4/9 anonim válasza:
Oszd meg a csajt, ahogy haverok között szokás.
5/9 anonim válasza:
Vagy a csajodat dobod, vagy a haverodat.
Melyik a fontosabb?
6/9 anonim válasza:
Szerelemben és üzletben nincs barátság.
7/9 anonim válasza:
Max 13 eves lehetsz a kerdesedbol itelve. Hat teso, a csajod koptassa le elso sorban, aztan majd te rapiritasz a haverodra mi a palya. De ne felejtsd el akit vinni lehet viszik is...
8/9 anonim válasza:
Nem kell tenned semmit. Mindig lesz valaki, aki nyomul a csajodra. (Ha nem bányarém a csajod.) Az, hogy a haverod, vagy valaki más, annak a történetben nincs jelentősége. Ha olyan fickó vagy, akit érdemes megtartani, akkor próbálkozhat a csajnál a jó isten is, akkor se fog engedni a csábításnak. Ha meg el tudják venni tőled, akkor van még mit tanulni. Így működik a világ.
9/9 anonim válasza:
Hagyd ott a haverodat is meg a lányt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!