Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz ember vagyok amiatt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok amiatt, hogy képes lennék eldobni egy jól működő kapcsolatot a rendszeres szexért?

Figyelt kérdés
28 vagyok, én még bőven bírnék minden nap szexelni, a kapcsolatomban sajnos minden nap magamhoz kell nyúlnom, mert a páromat nem érdekli a szex annyira, mint engem. Neki kéthetente 1-2 is elég lenne, de én fiatal vagyok és nem akarok úgy megöregedni, hogy alig szexelek. Egyébként ezen kívül minden tökéletes vele, de lehet ösztönlénynek fogok tűnni, de nekem a szex a legfontosabb, kb. mindennél fontosabb az életemben. Nagy hülyeség lenne szakítani és keresni egy olyan nőt, akivel mindig lehetne szexelni? Az se érdekelne, ha egyéb hülyeségei lennének, csak elégüljek ki minden nap.
2017. nov. 7. 19:22
1 2
 11/14 Felix Crux ***** válasza:
100%

Kérdező, most az én életemet meséled??.. :P :/ Dettó, ugyanez.

Tudom, hogy qrva rosszul valasztottam, de már 3 lurkó van, nem léphetek le. Amúgy se tudnám megtenni. Nem tudnám a lelki fájdalmát elviselni. Pedig rohadtul szánalmas a nemi sztori..

2021. jan. 29. 22:52
 12/14 Felix Crux ***** válasza:
Amúgy jó ember, túlságosan is. A szexet leszarja.
2021. jan. 29. 22:53
 13/14 De La Cruse ***** válasza:

Ha nincsen rendszeres szex akkor mitől működik jól?

Úgy vagyunk összerakva, hogy a szex nem csak egy lehetőség hanem a szeretet legeslegnagyobb kifejezése egymás felé.

A szex házasságon belül nagy gondok megoldója és pszichológus távol tartó is. Ahol nincs szex a két fél között ott minden gondot sorra kell venni és meg kell oldani és megint egészséges a kapcsolat.

Amid van azt javítsd meg és a házasságod, házastársad legyen az első.

És ez fordítva is igaz.

Úgy értem a nőnek és a férfinak is erre kell törekedni.

2021. jan. 30. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja,ez mitől működő kapcsolat?
2021. júl. 26. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!