Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretem elcsábítani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem elcsábítani a pasikat?

Figyelt kérdés
Azt szeretem , ha én csábíthatok inkább. Ha mondjuk buliban vagyunk , és kiülünk dumálni egy ital mellett, akkor mondjuk a lábammal megsimítom a pasi lábát , vagy megsimogatom a kezét , és utána megcsókolom, aztán az ölébe ülök. Miért van ez így szerintetek? 21/L
2017. nov. 7. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mint láthatod nem túl közkedvelt az ittlévők körében, bár néhány válasz sokat elárul, az illető inteligenciájáról.
2017. nov. 7. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert könnyűvérü nőcske vagy aki kismértékben talán szexmániás is.

Gondolom csak azoknál a pasiknál Vagy befutó akik hasonló gondolkodásúak csak férfibe.

Ha nem változtatsz ezen akkor hosszútávú kapcsolatra nagyon ne számíts.

2017. nov. 7. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
En nem ertek egyet az elozo valaszokkal. Szerintem siman nincs onbizalmad es onbecsulesed es ebbol merited. Javaslom az onismeretet es az onbizalomnovelest, persze mas modszerekkel. En is ilyen vagyok es en erre jottem ra egy ido utan.
2017. nov. 7. 15:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ebben lehet valami :) Elég gyatra az önbizalmam
2017. nov. 7. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs önbizalmam és leéltem 40 évet, csakhogy engem az élet mindég alátámasztotta a fordulataival hogy el is higyjem tényleg egy senki vagyok és ezalapján valóban mitől is nőne, lenne önbizalmam...
2017. nov. 8. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!