Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, hogy szeretem e a "kaviárt"?
Figyelt kérdés
Egy csajjal chateltem és megkérdezte, hogy szeretem e a "kaviárt"... Nem azt sem értem, hogy miért van idézőjelben, gondolom valamit jelent, mert válaszoltam hogy "nem, mert semmilyen halakkal kapcsolatos kaját nem szeretek és még drága is".
Erre azt írta, hogy "de szexuális értelembe".
Erre még nem írtam azóta...
Mit jelent ez? :D
2017. nov. 4. 21:09
2/17 A kérdező kommentje:
LOL. Komoly válaszokat kérnék XD
2017. nov. 4. 21:11
3/17 anonim válasza:
kaviár? az a halak hímivarsejtje. Burkolt célzás, hogy lenyeled-e szopás után a gect?
4/17 A kérdező kommentje:
De én fiú vagyok és ő a csaj.
2017. nov. 4. 21:18
5/17 anonim válasza:
7/17 A kérdező kommentje:
Öcsém! És ez mit jelent? Azt, hogy összekenjük egymást, vagy mit?!
2017. nov. 4. 21:23
9/17 anonim válasza:
A mai tinik tisztára be vannak gerjedve, még azt is bírják, ha s_eggből szájba nyomod. :D
10/17 A kérdező kommentje:
9. Mondjuk azt én is bírom, de azért ez a kaviár cucc már sok...
Pedig jó csaj.
Mondjuk az is lehet, hogy ő valami mást ért alatta.
2017. nov. 4. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!