Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretem elcsábítani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem elcsábítani a pasikat?

Figyelt kérdés
Azt szeretem , ha én csábíthatok inkább. Ha mondjuk buliban vagyunk , és kiülünk dumálni egy ital mellett, akkor mondjuk a lábammal megsimítom a pasi lábát , vagy megsimogatom a kezét , és utána megcsókolom, aztán az ölébe ülök. Miért van ez így szerintetek? 21/L
2017. nov. 7. 10:50
1 2
 1/15 Ramone ***** válasza:
29%
Mert benned van a K**va vér... Maradj ilyen hisz èrtetek élünk
2017. nov. 7. 10:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Ösztön.
2017. nov. 7. 10:56
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Már aki, én köpök a k**vákra.
2017. nov. 7. 10:56
 4/15 Ramone ***** válasza:
36%
Irónia volt kedves hármas -_-"
2017. nov. 7. 11:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, amit mondasz.

Külföldön a prostik próbálták velem majdnem ugyanezt csinálni. Nem vicc, komoly. Az első válaszoló tehát jót írt, hiába háborodtatok fel rajta.

Nekem egyébként tetszik, ha egy csaj liberálisabb gondolkodású, de alapból had legyek már én a férfi, aki el tudja csábítani.

2017. nov. 7. 11:20
 6/15 anonim ***** válasza:
A nős, foglalt pasiknál jobban érzed ezt a késztetést? 27/F
2017. nov. 7. 11:32
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Mert egy szajhácska vagy

Egy normális nő nem rondít bele párkapcsolatba házassàgba és nem tesz tönkre családokat

De akit lehet vinni azt viszik is

23 N

2017. nov. 7. 11:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy foglalt pasikra vadászom?:D Illetve nem fekszem le egyik ilyennel sem, csak magát a csábítást élvezem. Maximum csók szokott lenni.
2017. nov. 7. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Bulizni már nem járok. Melóhelyen sokat hülyítjük egymást.

Ha netán aztalnál ülünk és eszünk, eszembe nem jutna megsimizni a pasit aki épp ott ül.

Ennyire ne kellesd magad. Mert ha valaki komolyan veszi a jelzést, nem ám még Te sértődsz meg, hogy viszonozza. És közbe Te csak hülyíted őket.

Ez a dolog igencsak két élű fegyver...

2017. nov. 7. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Gyere csábíts el te kis dög!
2017. nov. 7. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!