Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a Nők és a (legalá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Nők és a (legalább) átlagos méretekkel rendelkező férfiak megtudják érteni, hogy mi, kis péniszűek mit érzünk!? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én pl. mindig vicc tárgya voltam, ha esetleg át kellett öltözni mások előtt, akkor mindig nevettek rajtam...

Ha esetleg megismertem egy nőt és eljutottunk az ágyig, volt olyan, hogy csak nevetett egyet, és annyiba maradt a dolog...

Teljesen megkeserítette az életem a kis péniszem...

Annyira belém nevelte a környezetem, hogy selejtes vagyok, és csak nevetni lehet rajtam, hogy már nem tudok hinni...

Most van egy barátnőm, de nehezen hiszem, hogy elég vagyok, főleg úgy, hogy nem látott még ekkorát...

Akkor hogy higgyem el neki, hogy jó, ha eddig csak nagyokkal volt együtt?!

Szerintetek megtudják mások ezt érteni?

Elég nyomasztó az is nekem, hogy egy sima óvszer nem jó... külön rendelnem kell, mert annyira kicsi kell...

Vagy adjatok légyszíves tanácsot, hogy szabaduljak a gondolattól... hogy nekem kicsi van!?

Ahelyett, hogy élvezném, hogy végre van mellettem valaki, aki nem teszi szóvá... ahelyett teljesen őrlöm magam, hogy ugyan miért lennék neki elég jó szexuális téren?!

Nem mondja ki soha, hogy mit gondol konkrétan róla...

Megfogok bolondulni...

Jó lenne vele megbeszélni, hogy mi nyomaszt, de nem tudom, hogy kellene, hogy egyáltalán megértené-e, hogy mi zavar?!

Meg ugye, azt sem akarom, hogy eszébe hozzam az exeket...

Más is van így vele , vagy csak én?!

Vagy titeket nem zavarna egyáltalán, ha tudnátok, hogy eddig csak jóval nagyobbakkal volt.... (igen ezt Ő mondta)

Pl.: Lankadtan csak két újjal lehet megfogni... mereven ha esetleg megmarkolja, akkor orál már nem megy...

És sokszor szinte nem is érzem Őt...

2017. nov. 7. 10:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Dehogy merek...

30 éves vagyok... Most van a 3. Barátnőm...

Az első kettő szót sem érdemel...

Alapjáraton 4-5 cm és 2 cm átmérőjű.

Harcra készen 14 és 3cm átmérőjű... ha nem izgulok fel eléggé akkor kisebb

2017. nov. 7. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:

amikor kinevetett a nő akkor nem állva látta nem ? vagy már állt és akkor nevetett ki ?

14 cm az csak kicsivel van elmaradva az átlagtól ami 16 cm

2017. nov. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!