Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők adnátok nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők adnátok nekem választ (Kis pénisz téma)!?

Figyelt kérdés

Lányok,nők! Én ezt nem értem...lehet olyan,hogy egy nő eddig csak átlagos és nagy (17/4-20/5) péniszű férfiakkal szexelt...aztán most elég neki az én vékony 3centi átmérőjű péniszem!?

Érdekes dolog ez nekem...

Vagy csak nem akar megbántani!?

Sokszor van,hogy alig érzem Őt... Ő azt mondja,hogy nem is baj, mert Ő neki az a jó,hogy néha szinte harangozok benne...

Akkor hogyan élvezi,ha nem stimulálóm!?

Vagy ha úgy van,és hiányzik a nagyobb ,akkor keres valakit?

Vagy ,akikeknek kis péniszű barátjuk van,azok szoktak arra gondolni,hogy hú jobb lenne egy nagyobb!?

2017. nov. 4. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
3 cm az átmérő? o.O :O :O Ilyet még nem is hallottam
2017. nov. 4. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
En csak azt tudom, hogy most próbáltam ki 2 vibrátort. A vastagabbat dobhatom el, valamiért semmit nem érzek. A vékonyabbal meg nagyon jó volt, azzal elélveztem. Csodálkoztam én is, de szerintem függ attól is, hogy mit élvez a barátnőd, hogy mennyire vagy kemény (a vastagabb vibri puhább volt, a vékonyabb szuper kemény), illetve, hogy pont tudod-e a méreteddel a g pontját stimulálni. Az is számít, hogy ha nem szögegyenes a farkad, mert akkor is lehet erősebb az ingerlés.
2017. nov. 4. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Férfiként írom. Nincs nagy szerszámom (12-14 cm mereven/átmérőjét így fejből nem tudom), de eddig szerencsére nem volt rá panasz.. :)

F.

2017. nov. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!