Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok mit neznek egy pasin az edzoteremben?
Figyelt kérdés
A minap edzettem az edzoteremben es eleg jol leizzadtam aminek kovetkezteben jol ramtapadt a polom. Ismerosom pedig joparszor a mellkasomra pillantott beszelgetesunk kozepette. Latszott a mellbimbom is. Vajon tetszett neki amit latott ?2017. nov. 7. 09:57
11/17 anonim válasza:
Felizgatja a noket is egy szep ferfi test. Ne altalanositsunk, hogy nem vagyunk vizualisok.:)) a bugyink nem tocsog tole, de azert beinditja a fantaziat.
12/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2017. nov. 8. 09:03
13/17 anonim válasza:
Olvasom a további írásokat.
Autó, lehet megnézném azt a járművet.
Még mást is. :P
Nem a fenekét. ;) Legújabb sport ruha van - e rajta. Törölköző, mit iszik.
Nem " passzol " hogy pl édes buborékosat iszik. Milyen " tornász / egészséges " az, aki közbe ilyent iszik.
Edzés után " megnézném " vajon letusolt? Gondolom van erre mód.
Sőt az is érdekes ha bicajjal teker haza kb 4-5 km.
Ha " hirdetem " egészséges életmódot akkor ez kerek egész legyen...
14/17 anonim válasza:
Semmit, oda edzeni jár az ember, nem nézelődni :) Csak pár dolog tudja elvonni a figyelmem az edzésről: a nagyon hangos alfahímek - rosszabbak, mint a pletykás csajok, aki úgy nyög, mintha épp gyereket szülne, odab@ssza a súlyt 3 méterről vagy elflangál előttem az ipse papucsban (sose értettem, hogy ki a fene edz és miért papucsban). Ja és a sminkben edző nők. Miért, miért miért?
15/17 anonim válasza:
Utcsó!
Akkor mit szólnál hozzám?
Rövid testhezálló bringás nadrág , mezitláb és föllül semmi!
Így szoktam edzeni mert a ruha korlátoz a mozgásba.
16/17 anonim válasza:
Furcsálnálak :) De nem mennék oda hozzád, hogy ezt megosszam veled :D Ha neked így jó, így jó, nekem furi, de nekem nem ártasz ezzel, szóval ennyiben hagynám :D
17/17 A kérdező kommentje:
Van edzoterem etikett nem ? Szerintem ritka az a terem ahol felmeztelenul engednek edzeni. Nalunk nem lattam senkit sem es szerintem nem is engednek
2017. nov. 11. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!