Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok mit neznek egy pasin az edzoteremben?
Figyelt kérdés
A minap edzettem az edzoteremben es eleg jol leizzadtam aminek kovetkezteben jol ramtapadt a polom. Ismerosom pedig joparszor a mellkasomra pillantott beszelgetesunk kozepette. Latszott a mellbimbom is. Vajon tetszett neki amit latott ?2017. nov. 7. 09:57
2/17 anonim válasza:
Az alakját figyelem. A harmonikus, kudolgozott férfi alak is szép. Nőknek különösen. Az usziban meg szoktam nézni a srácokat.
3/17 anonim válasza:
az izzadság foltodat figyelte, hogy milyen gusztustalan
4/17 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert kell idejonni oltogatni. Szerintem termeszetes ha edzes kozben izzadsz. Csak azok nem izzadnak akik selfizni jarnak edzoterembe nem pedig edzeni.
2017. nov. 7. 10:13
5/17 anonim válasza:
Jajj kérdező! :D Tudod, hogy miért nézett, már meg is válaszoltad magadnak.Egósimi kell? :P
6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom foleg mert a no nem vizualis alkat. Amugy is csak ismerosok vagyunk egymasnak.
2017. nov. 7. 10:21
7/17 anonim válasza:
Én vizuális alkat vagyok és nő. Hoppá :D
8/17 anonim válasza:
Biztosan tetszett amit látott.
Még szép hogy kidomborodik a bimbó. Kifog az majd akkor is ha fázol, és nincs nálad pulcsi amit felvegyél.
Ha járnék valószínű a pasin azt nézném, mennyire sportos. Nem csipom az izompacsrtákat akik szálkáznak....
( hüle reklámokban látni szálkás izmos pasikat. nem vagyok szaki, és ebbe nem is akarok az lenni. Ízlésem az talán még van )
9/17 anonim válasza:
Hogy milyen hülye sablonos kényelmetlen ruhákba próbálnak mozogni.
10/17 Lassmich Ruhe válasza:
"A nok mit neznek egy pasin az edzoteremben?"
Hogy milyen kocsival érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!