Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Penisznovelo modszerek (reszle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arnold15 kérdése:

Penisznovelo modszerek (reszletek lent)?

Figyelt kérdés
Hatasos modszereket keresek sajat tapasztalatok alapjan , mennyirol indultatok , mennyi lett vegul es mennyi ido alatt

2017. nov. 7. 09:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy azt a filmekben is láttam, én is súlyt kötöttem rá és úgy lógattam majdnem mindennap. Nem hittem, hogy tényleg befog válni, de nekem így másfél centit hosszabbodott 3 hónap alatt.
2017. nov. 7. 09:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy hús-vér meztelen nő!
2017. nov. 7. 09:13
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es , hogy micsoda ?
2017. nov. 7. 09:19
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
egy b20-as téglát kell rákötni és naponta legalább 1 órát hagyni lógni, szigorúan minden nap !!!!
2017. nov. 7. 09:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj én úgy félek, mikor így trollkodtok, hogy valaki komolyan veszi. Annyi hülye van.
2017. nov. 7. 09:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Ugyerzem hogy a kerdest eleg erthetoen irtam ki , modszereket keresek nem pedig vicesebbnel viccesebb komenteket
2017. nov. 7. 09:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak a műtét az egyetlen hatásos, minden mást felejts el.
2017. nov. 7. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, műtéttel meghosszabbítható. Csakhogy inkább vastagítani kéne, ha vékony, mert azt érzik a lányok! Ja, és a műtét nem veszélytelen, viszont nem lehet visszacsinálni.

Az összes krém, tabletta, eszköz rendkívül hasznos!! Mármint a gyártójának-forgalmazójának. Másnak nem. Egyik sem! Nézz meg egy száz-százötven éves újságot, tele van mell és pénisznövelő hirdetésekkel. Ha egy is hatásos lett volna, nem lenne a kérdésed, mert mindenki azt használná.

2017. nov. 7. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:

legnagyobb hatása a műtétnek van, ott 15 centiből lesz 16,5 centi, szóval kb 10% növés, de pumpával is el lehet érni 5-10%-ot kb fél év alatt, de ha abbahagyod, akkor 1 hónap után visszamegy eredeti méretére.

megválaszoltam a kérdést?

2017. nov. 7. 10:49
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 a mutetet szeretnem hanyagolni , a pumpa viszont valoban mukodik? koszonom a valaszod
2017. nov. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!