Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha a lánynak striái...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a lánynak striái vannak a csípőjén, mellén, vagy bárhol, az számotokra nagyon taszító?

Figyelt kérdés
18L

2017. nov. 5. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, és szerintem a férfiak nagy részének sem.
2017. nov. 5. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán :)

Nem ez alapján döntjük el, hogy tetszik-e a lány vagy sem ;)

3/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet furán fog hangzani, de nekem még tetszik is

eddig nem sok lánnyal voltam, de mindnek volt enyhébb legalább, mind tetszett és szexuálisan számomra izgató volt :)

de akkor a legizgatóbb ez a dolog, ha a lány nem feszült emiatt, büszkén vállalja, felszabadultam tud szeretkezni, élvezni az együttlétet, vagy épp csak egy simogatást, derékra/popsira/mellre puszit

24F

4/12 anonim ***** válasza:
79%

Nekem se nem taszitó, se nem izgató, de ismerek olyat akit kifejezetten izgat...

De attól is függ mennyire. Ha gondolod mutathatnál privibe képet arc nélkül, írnék véleményt és még lenne mire kivernem is.

Mindenki nyerne :D

19/f

5/12 anonim ***** válasza:
91%
Hogy sikerült összehozni ezt a sok hülyeséget egyszerre ?
2017. nov. 5. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. 39 F
2017. nov. 5. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Sztem kb. észre sem veszik. N
2017. nov. 5. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Épp ellenkezőleg. Számomra a tökéletlenség az afrodiziákum.
2017. nov. 5. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, sőt, vonzó sok esetben. :) Sajnos nekem is van pár, gyerekkori gyors hízás miatt. Fogadja el magát a Nő, akár striás, lógó mellekkel, kicsi/nagy, stb...csak, ha vele vagyok már 2-3 hónapja és készülünk az első együttlétre, legyen egy kis önbizalma, persze ezért jómagam is sokat tehetek! Nekem mondjuk szinte akármilyen is a Nő, egy picit szőrösebb punci mindenhogy vonzóbbá, szebbé varázsolná! :)

21/FFI

2017. nov. 6. 08:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a popsimon van. Párom szerint kifejezetten szexi :-)

n

2017. nov. 6. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!