Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a férfiak hogy akkor lesznek igazán jó pasik ha úgy kigyúrják magukat hogy minden idegük kilátszik? Számomra ez taszító nem pedig vonzó.25L

Figyelt kérdés
egy pasi ha izmos az nagyon szexi, de amikor már úgy izmos hogy nincs a bőre alatt semmi, csak az izom és átlátszik kilátszanak konkrétan akár szervei is, az szerintem förtelmesen undoprító. más is egyetér ebben velem?
2017. aug. 26. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ebben sem vagyunk egyformák!
2017. aug. 26. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert akármit is megnézel a világban, azt látod, hogy mindenhol az számít, hogy mi a mások véleménye. Ráadásul emiatt sosem tudunk örülni annak, amit eddig elértünk, ami most van nekünk, azt nézzük, hogy mi az, ami nincs.

23/F

2017. aug. 26. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

ráadásul a kigyurt pasik szerszámi is kissebb meg gyatrább mert nem arra gyurnak

csak ők hiszik hogy az megfelel egy nőnek és közbe meg nem

ez tapasztalat

2017. aug. 26. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen így van.

Nem mindenki a nőknek akar elsősorban tetszeni,sőt.

Másrészt nőknél is kinek mi jön be.

Én voltam már több féle forma is, tehát volt, amikor ez a tipikus felpuffadt hülye meg a kidolgoztabb is

Volt, akinem az első tetszett, volt akinek a második.

2017. aug. 26. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

hat nem tudom, nekem mar a kicsi izom se nagyon szexi..legyen vekony a csavo, az a lenyeg, valamennyi izom nyilvan el is fer rajta, de sok tenyleg ne legyen

19/L

2017. aug. 26. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én is így érzem. Amikor izmos vagyok, nagyobb a sikerem a nőknél.
2017. aug. 26. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:

"Minden ideguk kilatszik?" :DDD az ideg hogy latszik ki?

Amire te gondolsz, az egy tipikus alacsony testzsiros vizmentes izmos forma, amikor latszik minden ér stb.

Ez az allapot eleg kemeny dietaval, vizhajtassal erheto el, es nem is egeszseges. Nem is lehet fenntartani par napnal tovabb.

Aki izmos, az sem nez ki igy mindig. Ha sok a zsir rajta, "nem latszodik ki mindene". Csak azt latod hogy izmos, nagy a karja, melle stb.

2017. aug. 26. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
A szervei nem látszanak ki, amúgy azért hiszik,mert a zsírszegény és erős fizikum a férfias
2017. aug. 27. 07:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Hatos csak az önbizalmad miatt semmi másért. Nagyobb lesz az önbizalmad,hogy ha meg vagy elégedve magaddal !
2017. aug. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!