Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy tetszik jobban a pénisz, ha mindig kilátszik a makk, vagy ha takarja a fityma?
Nyugalmi állapotban is tetszik, mikor takarja a fityma, meg akkor is, mikor merev, szeretem nézegetni, csodálom, mikre képes, sosem tudok betelni látvánnyal. Szóval a páromé mindenhogy tetszik, imádom, kézbe venni, játszani, puszilni, nyalni, §zopni, magamban tudni.
N
Ha kilátszik
De a barátomnak nem bújik ki a makkja a fitymából akármennyire is áll neki, az sem zavar
Nálam a lényeg hogy ha feláll látszódjon ki ha pesig nyugalmi állapotában van akkor mindegy de inkább mutatkozzon
13/L
Szeretem, ha kint a makk, az oooolyan cuki! :-)
Amikor benne van a fitymában, az olyan, mintha aludna, olyankor nem vonz. Viszont ha kicsalogatom a "kis kuckójából", felállitom, elvarázsolom, hát úúúúúhhhh...
Még azért is jobb a kilátszó makk, hogy azzal simogatja végig a testem- na fiúk, igy lehet viszonozni a teljes testen végzett cicis csúszkát, amit úgy szerettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!