Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol van a közéletből az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a közéletből az a varázs, amit a filmekben láthatunk mikor kamaszokról van szó?

Figyelt kérdés

Az a szexuális bizsergés, azok a bulik amerikában, ahol még a legjobban magába burkolózó lány is iszik és megtalálja a párját akivel dughat.

A magyar közéletben miért nincs ilyen ?

Mennyivel jobb lenne.

#film #Amerika #magyar #nemtudomminekateggekúgysemkellsenkineksem
2017. nov. 5. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

BAZEG 8-as! xDD

Most esett le.

Fanszőr.

Nemi-gaz.

2017. nov. 5. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

vannak, én is tartottam ilyet és voltam is ilyen bulikon.

2 dolog van:

- vagy nem vagy meghívva ezekbe, mert ahhoz meg kell lennie a megfelelő baráti/ismeretségi körnek

- vagy már manapság nincs bulizás, csak mobiltelefon és snapchat.

2017. nov. 7. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:

kaptam privátokat, hogy szóljak ha ilyen buli van vagy ha tartok, de sorry, már felnőtt ember vagyok, ezek a bulik 10-15 évvel ezelőtt voltak, amikor még az internetet csak a kockák használták és a péntek este nem a facebook képekre való farokverésről szólt, hanem, hogy haverokkal valamit csináljunk, mert otthon uncsi volt, ezért ha lehetett házibulikat tartottunk, ahova persze csak a legjobb fej emberek és a legjobb csajok jöttek el.

És ha nem aludt el senki sem a fürdőkádban, akkor az a buli gagyi volt.

(nemrég voltam egy mai fiatalok buliba... hát azok mennyire nem tudnak szórakozni, csak a youtube és a vicces videók a telefonon...)

2017. nov. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!