Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a közéletből az a varázs, amit a filmekben láthatunk mikor kamaszokról van szó?
Az a szexuális bizsergés, azok a bulik amerikában, ahol még a legjobban magába burkolózó lány is iszik és megtalálja a párját akivel dughat.
A magyar közéletben miért nincs ilyen ?
Mennyivel jobb lenne.
BAZEG 8-as! xDD
Most esett le.
Fanszőr.
Nemi-gaz.
vannak, én is tartottam ilyet és voltam is ilyen bulikon.
2 dolog van:
- vagy nem vagy meghívva ezekbe, mert ahhoz meg kell lennie a megfelelő baráti/ismeretségi körnek
- vagy már manapság nincs bulizás, csak mobiltelefon és snapchat.
kaptam privátokat, hogy szóljak ha ilyen buli van vagy ha tartok, de sorry, már felnőtt ember vagyok, ezek a bulik 10-15 évvel ezelőtt voltak, amikor még az internetet csak a kockák használták és a péntek este nem a facebook képekre való farokverésről szólt, hanem, hogy haverokkal valamit csináljunk, mert otthon uncsi volt, ezért ha lehetett házibulikat tartottunk, ahova persze csak a legjobb fej emberek és a legjobb csajok jöttek el.
És ha nem aludt el senki sem a fürdőkádban, akkor az a buli gagyi volt.
(nemrég voltam egy mai fiatalok buliba... hát azok mennyire nem tudnak szórakozni, csak a youtube és a vicces videók a telefonon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!