Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a közéletből az a varázs, amit a filmekben láthatunk mikor kamaszokról van szó?
Az a szexuális bizsergés, azok a bulik amerikában, ahol még a legjobban magába burkolózó lány is iszik és megtalálja a párját akivel dughat.
A magyar közéletben miért nincs ilyen ?
Mennyivel jobb lenne.
Hol vannak a szuperhősök és a lézert köpő dinoszauruszok amit a filmekben láthatunk?
Hálivúd :D
Alapból más az életstílus itthon, mint az USA-ban. A bulik is teljesen másak. Volt szerencsém egy nyarat kint dolgozni, és volt alkalmam egy házibuliba elmenni. Az itthoni bulik arról szólnak, hogy leisszák magukat a fiatalok. Ott szórakoznak. Hülyeségeket csinálnak, és nyitottabbak (szerintem). Pl. a magába burkolózó lányhoz szólva: iszonyatosan kívül állónak éreztem magam, a buli elején. Mindenki ismert mindenkit, én meg nem csak hogy idegennek éreztem magam, de egy másik kultúrából érkező ember voltam. És látták hogy üldögélek magamnak, és odajöttek hozzám. Bevontak a buliba.
A filmek ámítások sokszor. :D Ezt jó ha tudod.
De a Youtube visszaadja mindazt, amit ott művelnek néha az emberek. :D
Én is egy "legjobban magába burkolózó lány" vagyok.
Ez azt is magába foglalja hogy nem járok bulizni.
Ha meg igen, akkor sem dugni.
(az más tészta hogy nincs is igényem a szexre de sebaj)
Szóval egy kicsit ellentmondásos vagy, drága.
"Hol van az a hely, ahol a leghűségesebb mormon is a sárga földig részegedik?"
Jólvan, vártam ezeket a válaszokat :D
De valószínű nm tudjátok átérezni azt az érzést.
Mikor hamar fel kell nőni, és aztán kimaradtak ezek a dolgok az életből.
Rég óta nem vagyok szűz, túl öreg sem vagyok (20 éves), de ezek az ilyen gimis meg egyetemi bulik hangulata és a házibuliké is más a filemkben.
És hol van az a titokzatos ,,fura lány" ? :D
Azokkal a legjobb a végén mindig a szex
5-ös vagyok
Tudod mi nemigaz?
A fanszőröd.
18, aszexuális.
Egy barátnőmmel mentem bulizni, megnézni hogy az milyen. Nem az én világom.
Kérdező, a közélet valami nagyon más, mint amire kérdezel.
Nagy ritkaság, hogy egy film a kamaszok világát hitelesen mutassa be. Az amerikai kamaszok pedig valóban nagyon mások, mint nálunk. Az amerikai filmes sem tükrözik azonban az ottani kamaszok életét, legalábbis a nagy többségük nem.
Az általánosítás is csalóka, a fiatalok sokfélék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!