Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi fenék lyuka szörős?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 19:52
11/20 anonim válasza:
mindegyik . szóval óvatosan a púzó ujjazással.
12/20 anonim válasza:
Nagy titkot osztok meg veletek: szarás után kimosom a fenekemet, szappannal. :) A fürdőben van bidé, használom. Reggel, ébredés után a zuhany is alkalmas. Nem borotválom a seggemet. A nejem se. Ő is mossa. Igazából sose értettem, miért jó megoldás a szart egy kis papírral szétkenni.
13/20 anonim válasza:
Remélem rád jön egyszer egy emberes hascsikarás, amikor nem vagy otthon. Hogy mosod ki a popsikádat akkor?
14/20 anonim válasza:
nekem is szőrös de nem szarcsimbókos nem tudom ti milyen állatok vagytok ..
15/20 anonim válasza:
#13, megtalálom a módját. Egyébként miért reméled? Egyszerű rosszindulatból?
16/20 anonim válasza:
Mi a bidét is összeszoktuk szarni rendesen,utána meg inni szoktunk belőle.Úgy az igazi.
17/20 anonim válasza:
16#
Ó végre valaki aki ugyanazt csinálja.
Már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen beteg állat.
18/20 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ne aggódj,az ilyen emberek tartják fent az evolúciót.
19/20 anonim válasza:
De most komolyan! Hogyan szőrtelenítsük a popólyukat? Ha borotváljuk jobban szőrösödik? Ha szőrtelenítő krémet használok vegyszert és maró anyagot viszek az amúgy is érzékeny végbélnyílásba? Az epilálás marhára fáj! Nem lehet állandóan mosni! Még a rengeteg wc-papir sem megoldás egy életen át!.... Mondjátok, melyik a jó megoldás? Hmmm?!
20/20 anonim válasza:
Nekem is szőrös a segglyukam.De leszarom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!