Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért lett kicsi a péniszem, mert kevés tesztoszteront termelt a szervezetem és sosem sportoltam?
Szerintem semmi köze nincs a sporthoz. Én sose sportoltam, sőt inkább vagyok otthonülős, elfekvős, tévézős fajta kamaszkorom óta de nem lett emiatt kicsi de hatalmas se. Hosszra szerintem átlagos (17,5) jó nem hazudok lehetne nagyobb persze :) de sosem volt problémám ebből meg egy partneren se láttam hogy úgy nézne rá hogy mi ez meg picike.
Viszont vastag eléggé és ezt több lány is mondta már sőt hivatásosok is akik aztán tudnak mikhez viszonyítani. Anált nem is engedett emiatt 2 eddig (mondták hogy hosszra még oké lenne de túl vastag) emiatt 5-ös biztos, de lehet 5,5. Ezért variálok a gumikkal is mert hosszra jó de szorít lent.
De ez szerintem genetika semmi más.Mint a feketék húsppénisze vs fehérek vérpénisze.
Sportolás biztos nem befolyásolja a méretet. (Extrém túlsúly viszont igen meg impotenciához vezethet de ez extrém és te nem erre kérdeztél)
Női melleket inkább
Sportnak nincs köze hozzá! Az átlagos mèreten meg minek vitatkoztok? Az àtlagos nem kell senkinek! Egy jó 18/5 illik annàl aki velem szeretne valamit!
Privit nem kérek!
21/N
Én 10 évig sportoltam versenyszinten, viszont nem mondhatom a péniszem átlagon felülinek. 190cm vagyok, emellé 110kg, szóval az a mackós típus.
Viszont mivel csak egy herém van, így megkérdőjelezhető a kellő tesztoszteron. Persze ettől függetlenül a másodlagos nemi jellegek megvannak.
Ez a pénisz méret szinte 100%-ban a genetikától függ.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!