Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet azért lett kicsi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért lett kicsi a péniszem, mert kevés tesztoszteront termelt a szervezetem és sosem sportoltam?

Figyelt kérdés
15 cm hosszú és olyan 3,8 cm vékony a farkam vagyis a kerülete kb. 11-12 cm lehet. A nőies kezemmel alapból simán át tudom fogni és szinte teljesen elvész benne. Még sosem volt barátnőm (25 vagyok), de ha lenne is, szerintem az első alkalommal - amikor levetkőznék - tuti kiröhögne. Sosem sportoltam életemben, alapból alacsony és sovány vagyok (170cm, 52kg törékeny alkattal) és lehet, hogy az alacsony tesztoszteron szintemnek is köszönhető, hogy minden méretem átlagon aluli lett. Úgy tudom a sport nem kicsit járul hozzá a tesztoszteron termeléshez, de sajnos már elkéstem vele és semmim sem fog nőni. Utólag ki lehetne deríteni, hogy volt-e valami hormonális problémám? Arra is kíváncsi lennék, hogy van-e köztetek, aki hasonló cipőben jár péniszméret terén? Ha igen, akkor egy magasság/súly kettőst is írjatok pls!

2017. nov. 5. 12:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10: Daganatos k***a anyukádnak írj ilyen hangvételű kommentet! Nem is a kérdésre válaszoltál, csak provokálni akarsz! Mi az, hogy még te szabod meg, hogy mit csinálhatok?
2017. nov. 5. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
#10 Akkor a 19+/4,4 már nem is jó?
2017. nov. 5. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi köze nincs a sporthoz. Én sose sportoltam, sőt inkább vagyok otthonülős, elfekvős, tévézős fajta kamaszkorom óta de nem lett emiatt kicsi de hatalmas se. Hosszra szerintem átlagos (17,5) jó nem hazudok lehetne nagyobb persze :) de sosem volt problémám ebből meg egy partneren se láttam hogy úgy nézne rá hogy mi ez meg picike.

Viszont vastag eléggé és ezt több lány is mondta már sőt hivatásosok is akik aztán tudnak mikhez viszonyítani. Anált nem is engedett emiatt 2 eddig (mondták hogy hosszra még oké lenne de túl vastag) emiatt 5-ös biztos, de lehet 5,5. Ezért variálok a gumikkal is mert hosszra jó de szorít lent.

De ez szerintem genetika semmi más.Mint a feketék húsppénisze vs fehérek vérpénisze.

Sportolás biztos nem befolyásolja a méretet. (Extrém túlsúly viszont igen meg impotenciához vezethet de ez extrém és te nem erre kérdeztél)

Női melleket inkább

2017. nov. 5. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Sportnak nincs köze hozzá! Az átlagos mèreten meg minek vitatkoztok? Az àtlagos nem kell senkinek! Egy jó 18/5 illik annàl aki velem szeretne valamit!

Privit nem kérek!

21/N

2018. jún. 13. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Túl sokat foglalkozol a pcsmérettel. nekem 2 centis farkam van mégsem parázok. Igaz a másik farkam 21 centis. Úgyhogy nem bánkódom, szerencsére kettő van.
2018. jún. 27. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 10 évig sportoltam versenyszinten, viszont nem mondhatom a péniszem átlagon felülinek. 190cm vagyok, emellé 110kg, szóval az a mackós típus.

Viszont mivel csak egy herém van, így megkérdőjelezhető a kellő tesztoszteron. Persze ettől függetlenül a másodlagos nemi jellegek megvannak.

Ez a pénisz méret szinte 100%-ban a genetikától függ.

20F

2018. jún. 27. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!