Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell felszedni barátnőnek egy lakásos prostit?
Engem mások véleménye nem érdekel, mindenki változhat, attól hogy sok partnere volt nem lesz értektelenebb.
És pl. róla tudom, hogy nem szereti ezt a munkát annyira.
Csak ugye azt sem szeretném, hogy azért legyen velem mert ez az egyetlen alternatíva...
Először lassan meg kéne ismernie, csak nem vagyok jó ebben. Pont azért is látogattam ilyen lányokat.
Szerintem ne tedd. Egész műfajt akkor lehet igazán élveznie egy pasasnak ha nem kever bele érzelmet. Változatos szexuális élet akármelyik korosztállyal (18 felett nyilván), amilyet akar...sovány, pufi, kiscicis, nagymellű, természetes, szililonos plasztiknő mikor mire gerjed. Én ezért járkálok el már 6 éve, mert ilyeneket megkapom. Nem kell udvarolni, fűzni, érzelmileg se kötődni csak mész a farkad után :)
Akiknél visszajárós vagyok nem viszem el az irányt barátnősbe mert onnantól sose lenne olyan mint előtte meg nagy eséllyel idővel vége lesz. És duplán buktál: érzelmileg kötődtél, és buktál egy régi jó szexpartnert mert többet akartál
Jelentős része ki se akar szállni, mert a civil életben nem tudna mihez kezdeni magával. Főleg aki fiatalon bekerült ebbe, nagy részének se iskolája, se szakmája. Így meg mennyire motiválja valami 3 műszakos gyári munka 110 ezer forintért? Amelyik szerencsés egy pénzes vendég felkarolja (pl te) de feltehetőleg ott is csak a pénz ami motiválja a kapcsolatra. Ha annak vége mert a férfi talál mást megy vissza prostinak.
Az meg nálam nem férne bele hogy barátnőm lesz egy prosti de mellettem ugyanúgy fogadna vendégeket. Ha valóban érezne irántam valamit nem is bírná megtenni naponta 5-6 férfivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!