Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell felszedni barátnőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell felszedni barátnőnek egy lakásos prostit?

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ne tedd...
2017. nov. 5. 11:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Odamész, normális vagy vele, és elhívod randira.
2017. nov. 5. 11:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs annyi pénzed, hogy ugyanazt a színvonalat fenntartsd neki, mint amit így keres. :/
2017. nov. 5. 11:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Szólsz a stricijének és többet ajánlasz neki, mint amennyit keresne az elkövetkező szezonokban, ha übereled elengedi és éltek boldogan.
2017. nov. 5. 11:43
 5/17 anonim ***** válasza:
10%
Legyen jo anyagi hattered es legy jo az agyban. Ne csak szexeljetek, legyen egy olyan ora amikor te csak beszelgetni akarsz rola, persze azt is ki kell fizetni. Utana johet a randi, ahol nem fizetsz az idejeert. Szalai vivien konyveiben olvastam, tobbnyire igaz tortenet, az o sajat erzeseit es utjat irja le. O is igy kotodott a ferfiakhoz. Ha ferfi ha no, olvassatok el.
2017. nov. 5. 11:43
 6/17 anonim ***** válasza:
Miért akarsz egy lakásos prostival kezdeni?
2017. nov. 5. 11:44
 7/17 A kérdező kommentje:

4. Nincs stricije, a legtöbb lakásosnak nincs.

6. Mert tetszik.

Amúgy "gazdag" vagyok, mivel sokat örököltem. De nem támogatás alapú kapcsolatot szeretnék, ha lehet...

2017. nov. 5. 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Minden lány mögött áll valaki ne hidd el, hogy nem áll mögötte egy strci vagy egy madam. Mert neked azt mondta ez nem is jelenti azt, hogy így van. A lányokat figyelik és védeni is kell őket a kuncsaftoktól.
2017. nov. 5. 11:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem kell védeni, álltalában egy másik hírdetővel állössze egy lakásban és akkor, ha van valami a másik értesíti a rendőrséget a másik szobából. Vagy maga a lány megpróbálja.

De manapság bárki dönthet úgy, hogy lakásos lesz. Aztán holnap utánra már az is. Nem bajlódnak stricik beszervezésével, főleg hogy az rengeteg penzt elvisz és veszélyesebb is.

És a prostitució legális, míg ha összeáll egy kerítővel önként azért 1-5 évet is kaphat.

2017. nov. 5. 11:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó legyen úgy, ahogy mondod én tudom mi van valójában... viszont még , akkor is minek neked egy olyan nő, akit végigkúrt a fél város és bárhová mennétek kézen fogva mutogatnátok rátok, hogy na ezt én is meghúztam , meg én is, tuti a stricije a srác rád mutogatnának, kell ez neked gondold meg azért.
2017. nov. 5. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!