Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz így senkim igaz?
Arra keresem a választ, hogy normális e ha nekem valami több kell a pasiktol annál, hogy 'szeretlek'?
Biztos egyedül maradok, de nem tudok osszejonni csak úgy akarkivel ha nem látom a kellő elszantsagot.
Én a lelkem is beletennem egy ilyen kapcsolatba, de nekem ehhez az üres fecsegesnel több kell.
Én azt akarom, hogy csakis engem akarjon valaki, senki más be tetszesjen jobban neki.
Állandóan az az érzésem van, ha egy fiú szerelmet vall, hogy ha akadna neki valaki bombázó biztos nem kellenek.
Most biztos megkapom majd azt h ezt nem várhatom el.
De néha irigylem azokat a lányokat akiket olyan betegesen szeret a párjuk, hogy képes lenne ölni, csalni érte.
És ezért a mondatert biztos kapnok hideget meleget. :D
De csak ezzel tudok azt meg magyarázni, hogy erre vágyom, hogy valaki ne csak mondja h szeret, mutassa is, ha kell betegesen :)
A mai lányok se jobbak :) nem kell általánosítani... Miért erőlködjek egy olyan lányèrt aki "csak barátként" tekint rám (értsd: csak akkor keres ha unatkozik)
Minek erőlködjek egy olyan lány után aki annyira egyéniség hogy tucatnyi ugyanugy kinéző lány közlekedik körülöttem nap mint nap?
Küzdjek egy olyanèrt akinek a szemére van nővé a telefon? Vagy olyanèrt akivel nem lehet értelmesen beszélni vagy nulla a probléma kezelés és megoldó kèszsège?
Egyik nem sem különb a másiknál mindkettőben van selejtes bőven csak az lenne a kulcs hogy ne az értelmest rakjuk a kuka mellé...
Tehát mindent elvársz úgy, hogy hidegen, távolságtartó módon viselkedsz egy sráccal, és még mikor a viselkedésed ellenére szerelmet vall neked, akkor is te elküldöd a fenébe mert 'tuti nem szeret eléggé'. Elvárod hogy a másik teljesen nyílt lapokkal, a te önkényednek kiszolgáltatva játsszon, hogy te a kedved szerint taposd el.
Bocsi kisanyám, de te simán önző és gonosz vagy, ezen nincs mit szépíteni.
Én amúgy nem tudom páran honnan veszik, hogy én nem adok bele 110%ot :D
Olyan dolgokat írtok, amiket nemhogy nem is írtam de nem is utaltam rájuk.
Baj van itt pár embernél, az ne írjon már aki nem fogta föl a kérdésem pls.
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!