Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen korai az első szex egy lánynak? (nem rólam van szó) 19l
Szoval tisztázzuk nem rólam van szó csak érdekel a ti véleményetek is mert beszéltem egy haverommal és ő azt mondta szerinte korai szerintem meg nem szerintetek?
És amúgy onnan jött a téma hogy én akkor 16 voltam ő meg még most sem (18 éves) de persze szerintem sincs elkésve
Szerintem ez nem korfüggő. Nyilván ne egy 14 éves szexeljen.
Valakinek még 18 évesen sem kéne, valaki meg 16 évesen is eléggé tisztában van az alapvető dolgokkal és fel is van rá készülve testileg-lelkileg egyaránt.
Attól függ, hogy 16 évesen mennyire érett meg agyilag.
Én 16 évesen még focizni meg bringázni vágytam és verekedtem a szomszéd srácokkal, pedig nőnemű vagyok. :)
Nálam 19 évesen jött el a “próbáljuk ki milyen” állapot. 18 éves koromig nem is volt pasim.
Én 16 évesen veszítettem el a szüzességemet. Sokat vaciláltam előtte, nem korai-e, de nem azon, hogy számomra az-e, hanem hogy mennyire elfogadott. Jobban belegondolva fogalmam sincs, ez miért foglalkoztatott, nem kellett fölírnom a homlokomra, hogy mindenki láthassa és véleményt nyilváníthasson.
Szerintem teljesem belefér ennyi idősen, csak fontos, hogy ne felelőtlenül.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!