Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lesz élvezhető az első szeretkezés ha már átszakadt a szűzhártya? Szerintetek korai? 18L
Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon kíván és szeret, mindig feláll már egy csóktól is. Én is hasonlóan érzek iránta. 3 éve "kavarunk", hivatalosan 5 hónapja vagyunk együtt. Szűz vagyok, ő már nem. Ezen a héten megtörténne a dolog, még nem volt petting. Mire készüljek fel? Hogy foghatom meg a farkát? Lehet buta kérdések, de szeretném tudni. (nem kell olyan válaszokat írni, hogy ha ezt megkérdezed akkor nem állsz rá készen). Barátom is 18 éves.2016. júl. 2. 09:59
1/5 CptTomato válasza:
Tapasztalatom nincs hogy mennyire jó/rossz...de relatív hamar... legalábbis az a két szűz lány akikkel lefeküdtem 2-3 hét után már semmire nem panaszkodtak.
2/5 anonim válasza:
Először mindenképpen pettingeljetek ,ismerjétek meg egymás testét.Kell amíg megszokod azt ,hogy van benned valami.:)Nálam 5.-6. alkalom volt az.
A hímvesszőjét markold meg aztán húzogasd finoman neki,attól jól bekeményedik majd,azt szeretika fiúk.Ha nem mered akkor a fiú úgyis odavezeti a kezedet majd :)20/L
3/5 anonim válasza:
Ha már dugtál fel magadnak valamit, ujjat uborkát stb, akkor szerintem ilyen téren előnnyel indulsz. Én aktívan maszturbáltam már akkor, amikor lefeküdtem a barátommal elsőnek, és kb az első egy-két perc ami fájt utána jó volt.
A farkát úgy fogd, hogy óvatosan, ne rángasd, pláne nem oldalra. Mondd neki, hogy ha úgy van akkor irányítson, ahogy neki jól esik. Egy két alkalom után belejössz.
Ami fontos, hogy mindenképpen védekezzetek!
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem a szexeléssel kéne rögtön kezdeni, ha még semmilyen szinten nem volt köztetek pettingelés sem. Először csak kézzel-szájjal elégítsétek ki egymást. A szex tök fájdalmas lehet egy szűz lánynak, ha nincs kellően felizgatva, és nem biztos, hogy elsőre ez sikerül.
5/5 anonim válasza:
Nekem az első nem fájt, vigyázott a partnerem. De mindenképp petting előtte! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!