Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg mernétek kérdezni anyukátoktól, hogy hány szexpartnere volt?
Figyelt kérdés
Engem ez nagyon érdekelne, mert meglehetősen laza erkölcsű nő anyám. Amiről tudomásom van, hogy két férfival is volt egyszerre, és valószínűleg miközben apámmal együtt volt akkor is voltak alkalmi kapcsolatai. Persze apámat se kellett félteni. Az éjszaka közepén járt haza, vagy haza se jött... :D Igazi mintakapcsolat volt az övék. Egyébként még csak nem is mai fiatalok a szüleim. Apám már 61, anyám 58.2017. nov. 3. 11:54
1/3 anonim válasza:
Hát, ha laza erkölcsű akkor kérdezd, bár nem értem miért érdekel.
Ha azért mert bejön, a 0 családnak köszönhetően félrecsúszott igényeid miatt, amit nyújtott... Akkor szerencséd van, mert valszeg le is szop ha megkéred.
Komolyan.
Amúgy hány éves vagy?
2/3 anonim válasza:
Meg. És tudom hogy csak Apukám volt neki.
De előtte volt 2 fiú akik udvaroltak neki de nyilván nem történt semmi
Anyu 14 apa 17 volt mikor összejöttek. Anyu 17 apu 20 amikor megtörtént a dolog
Anyu 19 apu 22 amikor összeházasodtak.
31 éve vannak együtt és 26 éve házasok.
23 N
3/3 anonim válasza:
Nem merném megkérdezni. Mielőtt megházasodott 4 élettársa volt, ennyiről tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!