Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van mostanaban mindenkinek csak szexpartnere?
Jelentem alássan én is komoly kapcsolatot is szeretnék! Szóval még nem haltak ki a normális pasik:)
Hozzád kicsit már idős vagyok, de én se adom fel :)
En 19 eves srac vagyok, es visszautasitottam minden ajanlatot az ilyen csak dugni akaro csajoktol.
En szuz vagyok es csak szerelembol veszitenem el. En a szuzesseget erteknek tartom, nem hatranynak amitol minnel elobb meg kell szabadulni.
Egyszer egy kisfiú hazavitt egy hernyót. Nap mint mint nap figyelte, ahogy fejlődik, ahogy egyre nagyobb lesz. Aztán a hernyó egyszer csak bebábozódott. Megijedt a kisfiú, de utánanézett, s megtudta, hogy ez így természetes. Ki kell várni az idejét. Tehát várt.
Aztán egyszer sok idő múltán megtörtént a csoda, megrepedt a burok, és a lepke kezdett előmászni belőle. De nagyon nehezen ment! Ijesztő volt látni a szenvedését. Sokszor látszott úgy, hogy feladja, és nem lesz belőle életképes egyed. Órák múltán aztán a kisfiú nem bírta tovább tétlenül nézni a rovar szenvedését. Fogta anyuci körömvágó ollóját, és levágta a burkot. A lepke felszabadultan mászott elő. De akárhogy próbálkozott is, nem tudott szárnyra kapni. Csak mászkált körbe-körbe, míg el nem pusztult. A fiú megsiratta, és mardosta a lelkiismeret, hogy valamit talán nem jól csinált. Talán elvágott valamit, amit nem kellett volna?
A kisfiú felnőtt, de az állatvilág iránti szeretet és kíváncsiság megmaradt benne. Kutató lett. Inszektológus. És sok év után sikerült megfejteni a rejtvényt. A rovarnak szüksége van az erőlködésre! Mialatt ugyanis birkózik, mialatt erőlködik, vért pumpál a szárnyak ereibe. Ez segít szétfeszíteni a burkot, de ez segít a szárnyak kibontásában is. Erőlködés nélkül szaporodásra képtelen lesz, mert nem tud repülni. Csak magának él.
Mi, az idősebb generáció, mindent megadtunk a gyerekeinknek. Ők már nem tanultak meg meg szenvedni, küzdeni, kivárni dolgokat, vagy adni magukból valakinek. Ők csak a jót, csak az édes habot akarják az életből. A vele járó kényelmetlenségeket, rágós dolgokat undorral félrelökik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!