Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz szexre találni egy lányt?
Figyelt kérdés
Ingyen, lehetőleg. Múltkor is egy hülye pizzát kellett rendelnem, hogy megjöjjön a kedve hozzám, aztán megbsztam és le is léptem. Hol lehet olyan lányokat találni, akik tényleg csak a szexre vágynak és nem kell csomó mellékes dolog, hogy széttegyék?2017. nov. 2. 19:02
11/15 anonim válasza:
ha kasztrálod magad elmúlik a nemi vágyad + a nőket sem fárasztod.
win-win
12/15 anonim válasza:
" hülye pizzát " Márpedig a pizzák nem is hülyék!
13/15 anonim válasza:
11. Tudom, hogy poenbol írtad, de tajékozatlan vagy. Attól hogy valakit kasztrálnak még nem múlik a nemi vágya.
Sőt még szexelni is tud és ondója is van, csupán kevesebb és nem tartalmaz spermát, így gyereke sem lehet.
Akkor lenne másképpen, ha a nemi érése előtt kasztrálták volna, olyan 13 évesen.
Ezért van az, hogy a háremekben is a férfi rabszolgáknak nem csak a herejüket, de a farkukat is levágták.
14/15 anonim válasza:
De amúgy valamilyen szinten nem vágya még akkor is lenne, ha gyerekként kasztrálják, csak sokkal kisebb.
15/15 anonim válasza:
#13 Igazad van, nem komolyan írtam, szóval innentől teljesen fölösleges a mini tanóra... Amúgy pedofiloknak szokták ajánlani a kasztrálást egy kis hormonblockal, szóval kérdezőnek is megtenné, ha már ilyen tehetetlen. (És a transzneműeknek hála tudjuk, hogy ha gyerekként "kasztrálnak" valakit, akkor általában el is múlik a nemi vágya, mert nem megy át rendesen a pubertáson.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!