Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz szexre találni egy lányt?
Figyelt kérdés
Ingyen, lehetőleg. Múltkor is egy hülye pizzát kellett rendelnem, hogy megjöjjön a kedve hozzám, aztán megbsztam és le is léptem. Hol lehet olyan lányokat találni, akik tényleg csak a szexre vágynak és nem kell csomó mellékes dolog, hogy széttegyék?2017. nov. 2. 19:02
1/15 anonim válasza:
Milyen hízó sertést dugtál meg, akinek a pizza után még volt kedve dugni is és nem hányt telibe teli hassal?
2/15 anonim válasza:
hát remélem te nem találsz sehol, aki ennyire nem tud emberszámba venni egy nőt
3/15 A kérdező kommentje:
tényleg kövér volt és büdi. ezért akarok mást keresni :D :D
2017. nov. 2. 19:08
4/15 anonim válasza:
Megadod a facebookját a kis disznónak privibe?
Egy pizza ára még nekem is belefér...
5/15 anonim válasza:
Nem nézel ki jól és még csak csajozni se tudsz= nincs ingyen szex.
7/15 anonim válasza:
Gondolom azért, mert elküldöd a töppedt kis kukacodról a képet, 8 helyesírási hibával/ 2 sor kísért levélben, mindezt arrogáns farokfej stílusban, emiatt kizárva magad a "szánalomszex" kategóriából is. 😄 Te csődör, te... 😄
8/15 anonim válasza:
Utolsó komment: ROASTED! uhh de jó komment volt :D
9/15 A kérdező kommentje:
nem szeretem megerőltetni magam a szex miatt. a farkam viszont eddig mindenkinek tetszett. sok helyesírási hibát pedig nem ejtek. nincs kedvem egész napos szellemi munka után még erre is odafigyelni.
2017. nov. 2. 19:50
10/15 anonim válasza:
" Múltkor is egy hülye pizzát kellett rendelnem, hogy megjöjjön a kedve hozzám, aztán megbsztam és le is léptem." Micsoda soher vagy? Azért ez már szint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!