Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szeretitek a szub lanyokat? 18l
Figyelt kérdés
Én is az vagyok és az előző pasimnak kb a második szexnél mondtam hogy folytogasson de nem akart azt mondta hogy soha nem bántana egy nőt ezzel a legtöbb srác igy van? Szex közben sem durvulnatok egy kicsit sem?2017. nov. 2. 17:46
11/17 anonim válasza:
Én dom vagyok. És értelem szerűen be jön. Van sub partnerem. Ha gondolod van kedved a határaidat kitolni ,írj.
12/17 anonim válasza:
Szeretem ôket, fôként büntetni.
13/17 anonim válasza:
Elfenekelésben benne lennék! f.
14/17 anonim válasza:
Ha ír neked valaki miért nem írsz vissza?
16/17 anonim válasza:
Én szeretem folytogatni meg kikötőzni a nőket. Csak kevesen vevők erre a dologra.
17/17 anonim válasza:
én felakasztom hogy legalább 1méter magasba legyen a talajtól a lába majd felmászok a lukáig létrán és rászórok egy-két marék tűzhangyát aztán belevágunk a lecsóba 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!