Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más korombeli is sokszor kanos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más korombeli is sokszor kanos?

Figyelt kérdés

Minden nap tudném maszturbálni,de van hogy nincs kedvem..

Kicsit mar neha idegesito hogy szinte egesz nap áll a cerka..

1honap mulva tuduk a barátnőmmel egyutt lenni,de ez akkor is igy volt amikor nem.volt barátnőm..

Ez atlagos,vagy kicsit tobb tesztoszteront termel a szervezetem?

2017. nov. 2. 10:52
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja,a lényeget lehagytam.

21 éves fiú vagyok.

2017. nov. 2. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem is magas a libidóm, még szexelni is lenne lehetőségem (most szingli vagyok), de szerencsére érzelmileg és agyban van gát bennem és nem érzem, hogy végig dugjam a fél világot :D megoldom magam a dolgot, de vannak napok amikor 5-6x is csinálom, megpróbálom az ingereket csökkenteni amennyire lehet, meg persze szabályozom magamat

24F

2017. nov. 2. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
A te korodban ez teljesen normális...anno én is napi 2-3 - szor is kivertem, ha nem volt csajom. Csajjal pedig gyakran naponta többször is szeretkeztem. Majd 20 év múlva nem lesz ilyen gondod, de abban meg más típusú örömök lesznek.
2017. nov. 2. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Még 54 évesen is kell a napi szex. De ez egészség függő.
2017. nov. 2. 11:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék,én örülök ennek,hogy minden mukodik,csak kivamcsi voltam hogy ez meg normalis vagy kicsit eltero..:)

Koszi az eddigieket..

Egyebkent nekem eddig azthiszem hogy 5vagy 6 volt egy napon belul ahányszor magamhoznyúltam.

De az 1x volt csak.

A normál az napi 2..de van hogy több..attol fugg..

2017. nov. 2. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is minden nap minimum kérszer csinálom...

17/F

2017. nov. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!