Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 éves lány vagyok és sokszor...

13 éves lány vagyok és sokszor meglepődtem már azon hogy a korombeli lányok már elkezdik sminkelni magukat az iskolai szabályzat ellenére. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 22:13
 1/7 anonim válasza:
80%

Nem kéne. A legtöbb 13 éves lány már annyira sminkeli magát, hogy lassan úgy néznek ki, mint az út szélén ácsorgó nénik... Egyszerűen agyam eldobom ilyenkor, hogy miért van erre szükségük? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy minek sminkelik ilyen fiatalon magukat...

Amúgy iskola szabályzat? Az iskolában már lassan nincsenek is szabályok...

2015. aug. 5. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elszomorít. Az a saját bajuk, hogy szétcseszik a bőrüket, és húszévesen hatvannak fognak kinézni; de maga a jelenség kétségbeejtő, hogy kislányok felnőtt nőnek akarnak látszani, mert ezt tukmálja rájuk a társadalom.
2015. aug. 5. 22:26
 3/7 anonim válasza:
43%
ha nem szeretnél nagyon kitünni te is ki sminkellheted magad de neem muszáj szerintem akkor kezded mikor akarod dde sose ess tulzásba mert az tényleg nemm jszáp ha 13 évesen egy kiló smink van rajtad szóval röviden szerintem nyugottan sminkelj csak mértékkel ;)
2015. aug. 5. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Hát ez a "iskolai szabályzat ellenére" dolog elég vicces számomra :D

Én fiú vagyok, szóval nem a sminkelés miatt...De a házirendet én sem tarottam be kellőképpen. Elég sznob és konzervatív suliba jártam, ahol nem tűrték azt ha valaki extrémebb. Na velem pont ez volt a "gond" :D

Szóval az hogy megszegik a szabályt engem nem nagyon érdekel.

De 13 évesen nem tartom ideálisnak a TÚLZOTT sminkelést.

Mert az, hogy ismerkednek vele és egy kicsit felvisznek magukra azzal nincs probléma...pl egy kis szemceruza meg ilyesmik.

De ha már túlzásba viszik azzal, hogy felkennek alapozóból egy dekát, meg mittudomén mik vannak még, na az túlzás.

2015. aug. 5. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,ameddig csak lehet,ne sminkelj,ha szép a bőröd,és semmi baj sincs vele:)Mert ha elkezdesz sminkelni,bárhogy is ügyelsz közben a bőrödre,akkor sem lesz már a régi:) Szerintem egy szempillaspirál,és egy korrektor a bőrhibáidra,karikáidra bőven elegendő,és még egy púder is jól jöhet ezeknek a fixálására:)
2015. aug. 5. 23:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából nekem elég sok miteszer van a homlokomon de ezt bőrradírral oldom meg nem pedig alapozóval :D. Mellesleg az osztályfőnököm már azért is ki volt akadva amikor egy suli bulin ahol ugye szabad sminkelni volt rajtam szájfény meg szempilla spirál de semmi más és az is csak a bulin ami van vagy évente kétszer...
2015. aug. 6. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Én azon lepődök meg hogy nem látják hogy nevetségesek tőle. Na nem az egy szájfényre gondolok, bár abból is láttam csillámos neon rózsaszínt, fujj... de mikor egy fehér bőrű szöszi világos szemű lányon látok koromfekete szemcerkát vagy tusvonalat, az durván ronda. És mégsem veszi észre hogy nem illik hozzá... nem értem, tényleg nem. Rosszak otthon a fények vagy mi?
2015. aug. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!