Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már ezt a BDSM (szado-mazo) nevű szexjátékot?
Mit csináltatok vagy mit csináltak veled?
Szeretnék erről a dologról többet megtudni.
Srác vagyok van egy tőlem idősebb nő,aki szereti a BDSM-et,ha ő van alárendelt helyzetben,de én még nem csináltam ilyet,csak "sima" szexben volt részem.
Igen
3 éve vagyunk BDSM-re épülő kapcsolatban
Én vagyok a sub
23 N
Próbáltam, csináljuk és élvezem a szubmisszív szerepet.
Beszélgess vele sokat, ismerjétek meg egymást, hogy bízni tudjon benned. A bizalom az alapja, ha megvan, akkor nagyon élvezetes játék. Légy korrekt: tisztázzátok a határokat, és amit nagyon nem szeretne, azt ne csináld. Ha élvezi, amit csinálsz vele, ő fog egyre újabb dolgokat kérni. Hogy átérezd, amit a sub partner fog, próbáld ki magad Te is subként. Sok új élményben lesz részed. Jobban megismered magad, a vágyaidat, a határaidat. Vigyázz rá és tiszteld nagyon Őt, amiért átadja neked a teste és lelke feletti kontrollt. Élvezzétek és érezzétek jól magatokat.
Mi is így élünk a szerelmemmel. Viszont konkrét dolgokat nem tudok mondani neked, mert a bdsm nagyon nagyon tág fogalom, kb mintha azt kérdezném, hogy szoktál e ételt enni. Nyilván szoktál,de mit?
Mi vagy részletesen előre megbeszéljük, hogy milyen játékot játsszunk, vagy menet közben spontán jön az ötlet. Ehhez viszont az kell, hogy ismerjétek egymást a partnereddel. Ő miket szeret? Kötözés? Azon belül milyen kötözés, milyen anyaggal, milyen formában? Légzés kontroll? Hogyan? Kézzel elfogva, maszkkal, erre kitálalt spéci eszközzel?
Vagy a fenekelést szereti? Hogyan azt is, pálcával, kézzel, paskolóval esetleg durvább dolgokkal?
Egyáltalán fizikailag vagy lelkileg szereti jobban az alázást?
Szóval látod, mondok egy dolgot és ezerfelé el lehet indulni benne. Nagyon nehéz az olyan kérdésekre válaszolni, hogy mit csináljak a partneremmel bdsm kapcsolatban?
S ha még nem voltál ilyen kapcsolatban akkor lehet nehéz lesz durván bánnod egy nővel. Semmiképpen ne legyél egy észnélküli állat. Hiába vagy te a domináns fél, csak és kizárólag annyi a mozgástered amennyit a partnered vágyai engednek.
Komoly, és ha ész nélkül csináljak akkor veszélyes játék lehet ez. A kölcsönös bizalom, tisztelet alaptézisei a bdsm filozófiájának. Ha ügyesek vagytok akkor nagyon szép és mocskos dolgokba merülhettek el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!