Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találok erősen bdsm kötődésű lányt?
Utolsóval egyetértek. Dom lány vagyok,belőlem is a párom hozta ezt ki. Azóta is ezt akarom csinálni vele nonstop.
Itt igazából annyi a "gond",hogy sok lány nem is tudja,hogy ízgatná a dolog. Nem ismerte ki ennyire magát vagy nem is tud a műfajról. Esetleg próbálkozhatsz ha lesz aktuális barátnőd,hogy egyik este megkéred a durvulásra. Aztán meglátod sikerül e.
(Bár nekem az a hipotézisem,hogy a legtöbb ember ezt élvezi csak a fenti okok miatt nem élik aktívan)
Tessék, egy kivétel sztori: én pl. lány vagyok és én vezettem be páromat ebbe a világba. :D
Amúgy a kérdésre válaszolva fogalmam sincs. Én is csak azt tudom javasolni, hogy vezess be valakit ebbe a világba. És hátha szerencséd lesz.
Tudják a nők hogy szeretik-e a durvulást vagy sem.
Csak nem tudják hogy ennek vannak fokozatai, meg változatai és ezt hívják BDSM-nek.
Erről honnan kéne tudnunk?
Ez nem egy normális szexuális dolog, alapból nem merül fel az emberben csak ha valahonnan hall róla, vagy bevezetik ebbe a világba.
Kettes vagyok, és igen akkori pasim hozta ezt ki belőlem, ő vezetett bele. Nyilván tudtam kb mi ez de annyira nem is érdekelt ez a téma, előtte olyan komolyabb kapcsolatom nem is volt, egyedül meg nehezen is tudtam volna ezt kipróbálni.
Viszont sok csajban ez benne van, csak ki kell hozni belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!