Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mi a véleményetek arról, ha a partneretek nyalásnál, szexnél vagy esetleg masszázsnál ujjaza a seggeteket?

Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 21:04
1 2
 11/19 Carragher_x ***** válasza:
"De normális keretek között" - Mármint a saját kereteid között. Ami egyébként elfogadható, de attól még nem lesz általános normalitás:) Egyébként nem azon akadtam fenn, hogy nem szereted, hanem a leíráson, hogy szex közben mennyire nem tudod elengedni magad.
2017. nov. 1. 10:23
 12/19 RoseTyler ***** válasza:
61%

#11: Én nagyon is el tudom engedni magam, ha nem a seggemben akarnak turkálni. Egyrészt különösebben nem izgató számomra, másrészt meg egy elég kellemetlen fertőzésforrás.

"általános normalitás" WTF? Az általad normálisnak gondoltak sem nevezhetők mindenki számára normálisnak. Mondjuk a rendeltetésszerű használat már inkább...

No, de részemről a téma lezárva, mert válaszoltam a kérdésre és a továbbiak hidegen hagynak.

2017. nov. 1. 10:46
 13/19 Carragher_x ***** válasza:
29%

"Az általad normálisnak gondoltak sem nevezhetők mindenki számára normálisnak"

Valójában én pont amellett érveltem, hogy nem létezik általános normalitás és butaság ezen álca mögé bújtatni a saját határainkat:) Ugyanez vonatkozik a "rendeltetésszerű használatra" is. Egyszerűen fogadd el, hogy attól, hogy neked vhol húzódik egy határ, az azon túli dolgok nem lesznek sem abnormálisak, sem pedig "nem rendeltetésszerű használat" és hasonló címkék alá való általános értékítélet alá vethető dolgok. (Ugyanígy persze a te határaid sem lehetnek azok mások számára)

Az elengedés alatt meg úgy látszik mást értünk.:)

2017. nov. 1. 11:46
 14/19 RoseTyler ***** válasza:
44%
#13: Na, figyu... én a saját véleményemet írtam le, mivel a kérdés arra vonatkozott. Nem tudom, te miért magyarázol bele mindenféle egyebet. Ennyire unatkozol? Ennyire észt akarsz osztani a népnek kéretlenül? Rendeltetésszerű használat pedig élettanilag, biológiailag létezik, az már más tészta, hogy az aktuális fura szokásaink mennyire elterjedtek egy társadalomban, és ezáltal mennyire címkézik őket normálisnak. Azok kardoskodnak veszettül a "normális" ilyen-olyan értelmezése mellett, akik ettől eltérnek, hogy maguk előtt is "legalizálhassák" a dolgot. Nem mintha szükséges lenne, de úgy látszik enélkül egyeseknek (nem mindenkinek! mielőtt megint félreértelmeznéd...) nincs meg a lelki békéjük. Vannak olyan dolgok, amikben én sem vagyok normális, ezt tudom is magamról, de nincs kényszerem rá, hogy össze-vissza magyarázzam. Amúgy nekem mindegy, hogy ki miről mit gondol, amíg kéretlenül nem szól bele az én dolgaimba. Ugye érted a célzást?
2017. nov. 1. 12:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Itt az a baj, hogy Te szinte kategorikusan kijelentetted, hogy az ami neked normális az az objektív normalitással egyenlő... Nehogy már az ne legyen normális, hogy egy tiszta kezű ember bedugja egy tiszta fenekű ember ánuszába az ujjait, majd szex után is mosakodnak. Azt elfogadom, ha Te nem szereted, téged taszít, hogy neked nem normális. De másokat légyszíves ne nevezz emiatt nem normálisnak, mivel ez nem egy fokozottan fertőzés veszélyes tevékenység.

Nem jobban mint egy csók, vagy az orál.

És igazából természetesnek is mondható, hiszen lehetséges és rengetegen csinálják.

Pont mint bármilyen másik fizikai érintkezés.

2017. nov. 1. 13:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg minden ténylegesen fertőzés veszélyes és akár aberrált szexuális, vagy nem szexuális tevékenység is "természetes", mivel nem mesterséges.
2017. nov. 1. 13:26
 17/19 RoseTyler ***** válasza:
44%

"tiszta fenekű" :D Okééé...

Kár volt ide válaszolnom, hiszen vagy direkt félremagyarázzátok, vagy nem fogadjátok el a nemtetszést. Na, pusszantás nektek!

2017. nov. 1. 13:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Te nem fogadod el, hogy a nemtetszésedet elfogadjuk, de Te nem csak a nemtetszésedet fejezted ki...
2017. nov. 1. 14:35
 19/19 RoseTyler ***** válasza:
44%
Hát, hallod... nehéz eset vagy. Véleményt kértél, én meg véleményt írtam. Kaptam rá kötözködést, amire reagáltam. Nem én kötözködtem, nem én szóltam be, de te meg nyugodtan jelenthetsz minden választ, ami szerinted problémás. Jogod van hozzá, hajrá!
2017. nov. 1. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!