Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi a véleményetek arról, ha a partneretek nyalásnál, szexnél vagy esetleg masszázsnál ujjaza a seggeteket?
#11: Én nagyon is el tudom engedni magam, ha nem a seggemben akarnak turkálni. Egyrészt különösebben nem izgató számomra, másrészt meg egy elég kellemetlen fertőzésforrás.
"általános normalitás" WTF? Az általad normálisnak gondoltak sem nevezhetők mindenki számára normálisnak. Mondjuk a rendeltetésszerű használat már inkább...
No, de részemről a téma lezárva, mert válaszoltam a kérdésre és a továbbiak hidegen hagynak.
"Az általad normálisnak gondoltak sem nevezhetők mindenki számára normálisnak"
Valójában én pont amellett érveltem, hogy nem létezik általános normalitás és butaság ezen álca mögé bújtatni a saját határainkat:) Ugyanez vonatkozik a "rendeltetésszerű használatra" is. Egyszerűen fogadd el, hogy attól, hogy neked vhol húzódik egy határ, az azon túli dolgok nem lesznek sem abnormálisak, sem pedig "nem rendeltetésszerű használat" és hasonló címkék alá való általános értékítélet alá vethető dolgok. (Ugyanígy persze a te határaid sem lehetnek azok mások számára)
Az elengedés alatt meg úgy látszik mást értünk.:)
Itt az a baj, hogy Te szinte kategorikusan kijelentetted, hogy az ami neked normális az az objektív normalitással egyenlő... Nehogy már az ne legyen normális, hogy egy tiszta kezű ember bedugja egy tiszta fenekű ember ánuszába az ujjait, majd szex után is mosakodnak. Azt elfogadom, ha Te nem szereted, téged taszít, hogy neked nem normális. De másokat légyszíves ne nevezz emiatt nem normálisnak, mivel ez nem egy fokozottan fertőzés veszélyes tevékenység.
Nem jobban mint egy csók, vagy az orál.
És igazából természetesnek is mondható, hiszen lehetséges és rengetegen csinálják.
Pont mint bármilyen másik fizikai érintkezés.
"tiszta fenekű" :D Okééé...
Kár volt ide válaszolnom, hiszen vagy direkt félremagyarázzátok, vagy nem fogadjátok el a nemtetszést. Na, pusszantás nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!