Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondta, h neki mekkora! Nem tudok mit kezdeni az infóval! Mit jelent ez?
Randizgatom egy sráccal, nagyon tetszik. Félénk, fura, de jól fura. Eddig, még csak csók volt, de tegnap elmondta, h neki 12 cm hosszú a pénisze. És h zavar-e ez engem? Mondtam neki, h nem, de megijedtem, azt gondolom h az nem nagy, de szért nem túlságosan kicsi sem. Jól gondolom? Nem vagyok szűz, volt már néhány barátom, de sosem méregettem h nekik mekkora volt! Kerestem itthon egy mérőszalagot, h lássam pontosan, mekkora a 12 cm. Nem tűnik zavaróan kicsinek, vagy tévedem?
Buta kérdés tudom, de nem tudom h mitévő legyek!
23N
4:
Hallottad a 4-est, ideje megszégyeníteni azt, aki bevallja őszintén hogy őt zavarja egy 11-12 cm-es vagy annál kisebb pénisz.
10. vagyok ismét.
16. örülök hogy legalább egyikőtöknek adtam valami jót így estére...
Nomeg azért is írtam le, mert én is így szeretem csinálni a nőkkel. Szeretem erősen... Bár nem tudom mennyire sokan vagyunk így ezzel. (nem gyorsan, hanem lassabban, de erősen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!