Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megmondta, h neki mekkora!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondta, h neki mekkora! Nem tudok mit kezdeni az infóval! Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Randizgatom egy sráccal, nagyon tetszik. Félénk, fura, de jól fura. Eddig, még csak csók volt, de tegnap elmondta, h neki 12 cm hosszú a pénisze. És h zavar-e ez engem? Mondtam neki, h nem, de megijedtem, azt gondolom h az nem nagy, de szért nem túlságosan kicsi sem. Jól gondolom? Nem vagyok szűz, volt már néhány barátom, de sosem méregettem h nekik mekkora volt! Kerestem itthon egy mérőszalagot, h lássam pontosan, mekkora a 12 cm. Nem tűnik zavaróan kicsinek, vagy tévedem?

Buta kérdés tudom, de nem tudom h mitévő legyek!

23N

2017. okt. 30. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

4:

Hallottad a 4-est, ideje megszégyeníteni azt, aki bevallja őszintén hogy őt zavarja egy 11-12 cm-es vagy annál kisebb pénisz.

2017. okt. 30. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Inkább az a baj, hogy megmondta. Valószínűleg komplexusos a farka miatt, azért mondta. Egy normális, magabiztos férfinak szerintem eszébe sem jut egy randin a farka méretét közölni.
2017. okt. 30. 19:12
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha pusztán szexpartnert keresnél, akkor talán lenne értelme ezen agyalni, ezeket a paramétereket mérlegelni, de úgy látom nem ez a helyzet. Ha pedig szimpatikus számodra, akkor úgy jársz a legjobban, ha tudatosítod magadban, hogy ez egy jelentéktelen kérdés. Ne azt tudatosítsd, hogy nem fogsz róla beszélni, hanem azt, hogy ez számodra jelentéktelen, mert a srác személye fontos. És ezt el is kell hinned. Mert az emberek a párkapcsolatokban nagyon élesre állítják a megérzés detektorukat, ez a srác pedig különösen érzékenyre van hangolva ebben a témában. Tehát biztosan észrevenné, hogy ezen agyalsz, vagy ezt figyeled, ha pedig így van mit gondolhatsz, miért nem mondasz semmit... Egyszerűen tudatosítsd magadban, hogy ez nem számít, a személye fontos számodra, és az fog örömet okozni számodra, ha Te okozol örömet neki (ez pedig biztos sikerülni fog, ha nem szorong). Aztán, ha erre készülsz, minden amit tapasztalsz jó élmény lesz, és az elvárt minimum - hogy jó élményben részesítsd - fölött kapod.
2017. okt. 30. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kis péniszű férfi a kérdező :D
2017. okt. 30. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor mit szólnál hozzám 22 centivel ha már a 12 se kicsi....
2017. okt. 30. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Hú 10-es...mindjárt rámászok a pasimra, úgy beindítottad a fantáziám...
2017. okt. 30. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:

10. vagyok ismét.

16. örülök hogy legalább egyikőtöknek adtam valami jót így estére...

Nomeg azért is írtam le, mert én is így szeretem csinálni a nőkkel. Szeretem erősen... Bár nem tudom mennyire sokan vagyunk így ezzel. (nem gyorsan, hanem lassabban, de erősen)

2017. okt. 30. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Én mindenképp
2017. okt. 31. 05:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Na milyen volt,?
2022. aug. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!