Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a problémám, hogy túl jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a problémám, hogy túl jól nézek ki. Mit tegyek, hogy kicsit szarabbul nézzek ki? Talán úgy komolyabban vennének a fiúk.

Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 21:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Vagy csak szeretne anonim maradni, kedves válaszolók:) nem kötelessége képet csatolni.

Én hiszek neked csajszi, és ismerős a helyzet. Bő ruhák, kevés vagy semennyi smink, a hajad kösd valami laza kontyba. Ne nézz ki igénytelenül, csak átlag lány"

2017. okt. 30. 10:33
 22/27 anonim ***** válasza:

"Átlag lány"-osabban. Ezt akartam írni, csak véletlenül elküldtem.

Ha hordanál kamu szemüvegete esetleg, az is segíthetne, mert sokaknak arról az ugrik be, hogy biztos okos vagy. Aztán megismernek és rájönnek hogy tényleg. :)

Nekem sokat segített, hogy elkezdtem nyilvánosan hordani a szemüvegem, meg nem tettem magam senkinek, hanem úgy beszéltem ahogy szeretek, választékosan, bő szókinccsel, stb.

2017. okt. 30. 10:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt hogy valaki jól néz ki és csúnya akar lenni.... ilyen nincs! Ha tartósan csúnya akarsz lenni akkor kend be az arcod napalmmal! Az segít!
2017. okt. 30. 16:20
 24/27 anonim ***** válasza:
ne fürdjél le xd
2017. okt. 30. 19:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha a hozzád való tökéletes pasit keresed itt van. :DD
2017. okt. 30. 19:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Szarabbul nézzek ki.. :D :D Figyu, ha szépnek tartod magad, akkor elégedj meg magaddal..Ne változz meg a fiúk kedvükért.Viszont ha nem vagy megelégedve magaddal akkor csunyulj meg...Nem igazán van értelme a kérdésnek...Spoiler..Ha meg akarsz csunyulni akkor kezdj el cigizni..besárgulhat a fogad (tönkre mehet), kezdj inni alkoholt.. (legyél alkoholista), kezdj el Keményen keményet szívni vagy szúrni... tönkrr mész oszt ennyi...Vagy nyírd le a hajad... legyél kopasz..Vagy öltözködj úgy mint egy férfi...Vagy viselkedj úgy.........
2017. okt. 30. 20:42
 27/27 anonim ***** válasza:
ha használsz simnket akkor felejtsd el ne sminkeld magad egyeltalán F/21
2017. nov. 1. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!