Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám, hogy túl jól nézek ki. Mit tegyek, hogy kicsit szarabbul nézzek ki? Talán úgy komolyabban vennének a fiúk.
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 21:36
21/27 anonim válasza:
Vagy csak szeretne anonim maradni, kedves válaszolók:) nem kötelessége képet csatolni.
Én hiszek neked csajszi, és ismerős a helyzet. Bő ruhák, kevés vagy semennyi smink, a hajad kösd valami laza kontyba. Ne nézz ki igénytelenül, csak átlag lány"
22/27 anonim válasza:
"Átlag lány"-osabban. Ezt akartam írni, csak véletlenül elküldtem.
Ha hordanál kamu szemüvegete esetleg, az is segíthetne, mert sokaknak arról az ugrik be, hogy biztos okos vagy. Aztán megismernek és rájönnek hogy tényleg. :)
Nekem sokat segített, hogy elkezdtem nyilvánosan hordani a szemüvegem, meg nem tettem magam senkinek, hanem úgy beszéltem ahogy szeretek, választékosan, bő szókinccsel, stb.
23/27 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt hogy valaki jól néz ki és csúnya akar lenni.... ilyen nincs! Ha tartósan csúnya akarsz lenni akkor kend be az arcod napalmmal! Az segít!
25/27 anonim válasza:
Ha a hozzád való tökéletes pasit keresed itt van. :DD
26/27 anonim válasza:
Szarabbul nézzek ki.. :D :D Figyu, ha szépnek tartod magad, akkor elégedj meg magaddal..Ne változz meg a fiúk kedvükért.Viszont ha nem vagy megelégedve magaddal akkor csunyulj meg...Nem igazán van értelme a kérdésnek...Spoiler..Ha meg akarsz csunyulni akkor kezdj el cigizni..besárgulhat a fogad (tönkre mehet), kezdj inni alkoholt.. (legyél alkoholista), kezdj el Keményen keményet szívni vagy szúrni... tönkrr mész oszt ennyi...Vagy nyírd le a hajad... legyél kopasz..Vagy öltözködj úgy mint egy férfi...Vagy viselkedj úgy.........
27/27 anonim válasza:
ha használsz simnket akkor felejtsd el ne sminkeld magad egyeltalán F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!