Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi az izgató a masszázsban?
Ha adom, az, hogy izgat a férfi látványa, az izomzata, hogy hozzáérhetek, hogy hallom az elégedett sóhajait és, hogy ellazíthatom, kényeztethetem őt.
Ha kapom, az erős férfi kezek érintése. Az, hogy ellazít, hogy teljesen átadom magam a mozdulatoknak és végigfut a testemen a bizsergés.
Ha a derekamat, melleimet vagy a popsimat simítja végig, egyszerűen felizgat, nem tehetek róla.
Ha akkora kezed van és olyan durva, mint egy péklapát, akkor semmi.
De ha tudsz érzékien, gyengéden, finoman masszírozni, szeretettel hozzáérni egy nőhöz, akkor tulajdonképpen bármit csinálhatsz, a prédád durván fel fog izgulni.
ha én csinálom, abban a látvány,és az érzés is, ahogy hozzáérek a partnerhez.
ha engem masszíroznak, abban az egész, ahogy érzem magamon az érintéseket,meg egyébként is az egészet szeretem, persze ha olyan a partner, és olyan a masszázs is :)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!