Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van köztetek olyan, aki az új csajok esetén bekap egy kis tablettát, hogy ne süljön fel?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 18:04
1/14 anonim válasza:
:D De szánalmas, ha tényleg van ilyen köztetek! :D :D
2/14 anonim válasza:
Én olyankor ekit szoktam ebédelni...
3/14 anonim válasza:
Kettes, meghívhatnál ebédelni! :3 :)
5/14 RRR válasza:
én kézen állok,ha nem áll fel és belógatom!:D
..
6/14 anonim válasza:
Nem vagyok híve a tablettáknak, én két hurkapálcikát illesztek a két oldalára, aztán végig betekerem az egészet zöld-sárga csíkos szigszalaggal.
7/14 anonim válasza:
Idézetet olvashattunk a “Pápák a bingo klubban” című beszélgetős műsorból...
8/14 anonim válasza:
Se méret se teljesítmény terén sem kell nekem tabletta
9/14 anonim válasza:
Azért járok fel erre az oldalra, hogy sírva röhögjek. Köszi fiúk.
27/L
10/14 anonim válasza:
Akinél tabletta kell ott már baj van. Nekem inkább olyan tabletta kéne, ami lelankasztja mert unom hogy egyfolytában áll mint egy betonoszlop....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!