Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és nők nálatok ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MikeXxX kérdése:

Lányok és nők nálatok ki számít perverznek és miért pontosan?

Figyelt kérdés

2017. okt. 28. 04:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Pervezségnek két fokozata van

Elfogadható és Gusztustalan taszító.

Mindenki maga döntse el mit tart elfogadhatónak illetve Gusztustalanak

2017. okt. 28. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Van akinek azbis perverz ha gátlástalanul tud beszélni a szexről bármikor bárhol

Van akinek az extrém dolgok miatt lesz perverz sgg ujjazás esetleg felcsatolhatós használata

Van akinek a Fétisek.

2017. okt. 28. 06:44
 3/4 A kérdező kommentje:
1# Pont az a kérdésem pl neked már mi a perverz kategória ami sok neked vagy sokkol ?
2017. okt. 28. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Naszóval :

1. Perverz minden, ami az egyik félnek nem természetes.

2. Csak addig perverz, amíg beszélgsz róla. Ha átéljük azzal a valakivel, akit őrülten szeretünk-befogadunk-mindenestől imádjuk, megszűnik perevrznek lenni, mert vele természetes lesz.

3. Én példám, 23 voltam, 29 éves atomszép élettársam soha nem ivott alkohol, én sem. Ő kb 3 havonta hazajött a mhelyéről, hozott egy üveg pezsgőt és egy üveg Martinit, majd kb 1,5 óra alatt betolta az egészet, egyedül :-)

Közben mindenhol jött belőle minden, és olyan igazi végnélküli mocskos ordenáré szex volt.

NAMÁRMOST :

Én akkor az überokos, vagyis az első ilyen előtt, eszembe nem jutott volna ilyenekről beszélni, vagy elmélkedni, valszeg én is mondtam volna, hogy fúúúj de perverz, meg hogy, áááá én azt soha stb stb.

DE :

Miután azzal éltem át (nem részletezem miket) mindezt, akit imádtam bevallom volt olyan időszak, amikor már vártam a legközelebbi ilyet. Egyszer beszéltünk róla, aztán utána már természetessé váltak az ilyen akciók.

Hát ennyit sztem erről.

Vagyis a tipikus "soha nem mondd hogy soha" effektus.

Szeretnék manapság is találni egy ilyen lányt, aki saját élvezetéből ilyen, nem pedig sumák módon leitatják, ez az igazság.

2017. okt. 29. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!