Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Mi számít nálatok perverziónak/perverznek?
Figyelt kérdés
Egyszerű kíváncsiságból teszem fel a kérdést.
Talán, amiatt, hogy megnézzem milyen perverz emberek vannak körülöttem!?
Vagy, hogy van -e perverzebb, ember tőlem!? :)
2014. ápr. 2. 11:55
1/24 anonim válasza:
Én nagyon az vok! :D Írj rám privátban nyugodtan, és elmondom! :P
2/24 anonim válasza:
Legtöbbjének csak nagy a szája:-)
3/24 anonim válasza:
Orál, anál meg minden egyéb dolog, ami nem tartozik a normális szexhez. Most pedig elbújok a kőáradat elől.
5/24 anonim válasza:
Én veletek ellentétben értelmes vagyok, és tudom, mit jelent a perverz kifejezés. Semmi köze a szexet szerető, bevállalós, vagy nyitott kifejezésekhez.
6/24 anonim válasza:
Nekem -mint ältaläban mindenki másnak is- az amit èn már nem tennék meg,de más igen.
De eddig csak egy-két ilyen dologgal találkoztam..... :-P
7/24 anonim válasza:
Jó értelemben perverz: hármas/négyes/csoportos szex, publikus szex
Rossz értelemben az (nem érdekel): szado-mazo dolgok, kínzás, pisi-kaki-hányás
8/24 A kérdező kommentje:
A jó értelembe soroltak, tényleg jók. :)
Rossz értelemben, a pisiszex, amit szeretek.
Kölcsönösen, is akár. :)
2014. ápr. 2. 12:07
9/24 anonim válasza:
Nekek csak "kellemes" perverzióim vannak, mint a pasit kikötözni mind a kezeit mind a lábait és finoman, nagyon lassan végigkényeztetni a testét aprólékosan miliméterről miliméterre addig amig szó szerint könyörög hogy "dugjam meg", vagy addig szexelni vele hosszan amig "zsibbad" a farka a sok szextől.....
10/24 A kérdező kommentje:
Kedves 9. válaszoló!
A fogalmazásodból, jól veszem le azt a következtetést, hogy homoszexuális vagy?
2014. ápr. 2. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!