Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elég a pasimnak kevés szex?
Figyelt kérdés
Szeretek szexeni, és jó, van, hogy 1-2 napig pl egyáltalán nem csináljuk, de gyakrabban van arra példa, hogy én még csinálnám, a barátom viszont azt mondja, hogy ma már ,,sokat terhelte". Ilyenkor szoktam kényeztetni, vetkőzni, de 3-4 után már egyre kevésbé áll fel neki, vagy nem marad úgy. Azt hittem, ilyen csak öregeknél van. Mit lehet ezzel csinálni? Én 18 vagyok, ő 26, szóval fiatalok vagyunk.
Nem kérek olyan kommentet, hogy majd veled, stb.
2017. okt. 25. 23:21
1/20 anonim válasza:
Hát akkor csináljátok 3 óra előtt!
2/20 A kérdező kommentje:
....Gondoltam!
2017. okt. 25. 23:29
4/20 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy! Csak egy 18 éves lány, szerintem ebben semmi extrém nincs.
2017. okt. 25. 23:36
5/20 anonim válasza:
26 évesen már nem kell annyi menet,ennyi.Majd te is lejjebb adod.Meg van olyan,hogy rád jön a kúrhatnék,ez normális.De nem biztos,hogy másnak is akkor vagy annyi az igénye.Tegyél bele valami extrát,hogy jobban élvezd kevesebbszer!
6/20 anonim válasza:
mennyi időn belül van az a 3-4 ? ha pl 3-4 órán belül, akkor azt már lehet, én sem bírnám !
7/20 A kérdező kommentje:
Neeem, ez 1 nap, nem csak néhány óra. Olyan furcsán érzem magam emiat tegyébként. Biztos leállok majd én is, csak mindig meglep.
2017. okt. 25. 23:44
8/20 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy 1 menet nem nagyon tart tovább fél óránál. Ez nem zavar amúgy, csak nem arról van szó, hogy órákig csináljuk, azért nem megy
2017. okt. 25. 23:45
10/20 anonim válasza:
Szegény csóka....
Napi 3-4 menet. Menetenként legalább fél óra...
Mit gondolsz, ki jár veled? Valami dugó-automata?
Vegyetek valami segédeszközt, és amíg csóró fickó regenerálódik, addig tud játszani a puncidban a dildóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!