Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, ha egy 28 éves lány szűz?
Figyelt kérdés
A bnője elmondta nekem
23/F
2017. okt. 25. 22:17
11/15 anonim válasza:
Hát egy pasit tudok aki elmúlt 50 mire ősszejött neki. Aztán a nő lekoptatta mert elviselhetetlenűl ragaszkidott hozzá. A végén már távoltartási végzés is volt meg be kellett vinni a zárt osztályra több hétre a tagot. Úgyhogy tudni kell kezelni majd a nőt mert torzulhat a szex után az értékrendje. A szex az szex azt kész. Lehet élvezni szerelem nélkül is. Ha téves következtetést von le akkor kitörhet valamiféle diktátor belőle azt ha màr két szónál többet beszél a pasi vslakivel orbitális hisztit csaphat a nő.
12/15 Dr.LaDePanda válasza:
nem normalis... velemenyem szerint egy lany 25 felett mar ne legyen szuz... 1 fiu szinten ....
13/15 anonim válasza:
Nem gáz, én nem ítélem el, de azért az okok érdekelnének... sajnos azt így nem tudom megmondani.
14/15 anonim válasza:
Az a gáz, hogy a barátnője kibeszéli a háta mögött az intim dolgait!
15/15 anonim válasza:
Lehet nem követte a mostani szokást hogy a 3. Randi utàn már szét teszik a lábukat
Vagy szimplán le léptek a pasik ahogy kiderült hogy Szűz
Engem is ott hagyott több férfi ahogy kiderült hogy akkor még nem voltam férfival
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!