Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, ha egy 28 éves lány szűz?
Figyelt kérdés
A bnője elmondta nekem
23/F
2017. okt. 25. 22:17
1/15 anonim válasza:
Ezernyi oka lehet, szóval nem feltétlenül kell rögtön "kimondani rá a halálos ítéletet".
2/15 RRR válasza:
nem az
majd bepótolja az elmaradtakat:XD
..
3/15 anonim válasza:
Nem.nem feltetlenul az. Mi az oka?
5/15 anonim válasza:
Igen, nem lennék a helyében, tuti szakembert keresnék fel mert ez nem normális egy egészséges lelki világgal rendelkező nő 20 évesen már elveszti.
6/15 anonim válasza:
5. Az a szakember lehet, hogy neked kellene inkább? ;)
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
Franc tudja, miért az. Ez alapján még nem ítélném meg. Kivéve, ha egy foga van, azt is tombolán nyerte, zsíros hajú, pattanásos, izzadság szaga van és olyan kancsal, hogy az egyenrangú kereszteződést labirintusnak látja.
9/15 anonim válasza:
Még nem érezte alkalmasnak az eddigi partnereit, vagy bármi oka lehetett.
Nincs sehol előírva, hogy az embernek hány évesen kell először szexelni. Amikor elérkezettnek látja az időt, megteszi. Nehogymár ezért pszichiátert hívjon hozzá valami agyoniskolázott.
Én 19 évesen feküdtem le először fiúval. Aztán jött egy több éves szünet. És most úgy belevetettem magam, mint Gombóc Artúr a bal twix gyárba....
10/15 anonim válasza:
Hogy néz ki külsőre? Eltudod küldeni privátban?
Egyszerűen kíváncsi vagyok rá.
Nekem van egy ismerősöm, aki szerintem 30 évesen is szűz volt. Nem volt kifejezetten csúnya...de.. mégis kifejezetten csúnya volt.
Aztán lett pasija végül, és onnantól gondolom nem az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!