Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve kapcsolatban élő nők: ti milyen gyakran elégítitek ki orálisan a párotokat?
Ebből mennyi a saját kezdeményezés?
Én 3. éve vagyok együtt barátnőmmel, de sajnos szinte eszébe se jut, hogy leszopjon. Régebben azért heti 1-2 volt, de már nagyon-nagyon ritka.
2,5 éve vagyunk együtt minden alkalommal van orális szex oda-vissza
80%-ban én kezdeményezek
L/23
Kellene venned egy fejogepet ami leszivna naponta 3x ha csak ez a kivansagod
mit kepzelsz hogy csak szopni kell teged arra vannak a baratnok es a felesegek
Csak a sajat elvezeted nezed megint !!!
Az én párom bár mikor megtenné értem, De én nem annyira vagyok oda érte.
kb 3 éve vagyunk együtt.
Ha barátom kérné, bármikor. Na jó nem bármikor, de mondjuk 90%ban bármikor, amikor kérné. Viszont ő nem nagyon szereti, előjátéknak jó egy kicsit, de sose akarja, hogy úgy legyen vége.
Ha előjátéknál bevetem, az mindig saját kezdeményezés, magától sosem kérte még.
MINDENNAP van szex (menzesz napokon nincs) :) és MINDEN egyes alkalom során kényeztetem orálisan is ( kölcsönösen)
Viszont van,hogy csak "random" leszopom a párom férfiasságát. Egy otthon ülös,összebújos napokon. A kezdeményezés általában változó,de ha én teszem akkor csók,ölelés,simogatás és átveszem az irányítást :) Van amikor csak letámadom,kicsit meglököm a vállánál fogva,kérem,hogy üljön le vagy feküdjön el és onnan enyém a terep. Egy pillantásomból tudja,hogy mit akarok..:) és olyankor csak rám vigyorog :)
A leghosszabb kihagyàs max 3 nap szokott lenni,de utána egymásnak esünk.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!