Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nehezen oldódnak fel szex kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Adott egy hapsi, akivel megbeszéltük már az elején hogy szeretői, szexkapcsolat lesz közöttünk. Nem több, mivel ő nem akar megállapodni. Annak ellenére hogy csajozógép mindig látom hogy zavarban van és be is vallotta ezt nekem. Vele lenne először ilyen kapcsolatom és furcsállom mert mindig azt hallom hogy a pasiknak nem kell érzelem, csak hús darabként tartják a nőket ilyen kapcsolatban. Azt mondta zavarban van és jobban meg kellene ismernünk egymást. Lassan a 40 felé jár. Pasik nektek milyen a kapcsolat azzal akit csak szexre tartotok? Így vagytok vele ti is?2017. okt. 22. 14:17
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok így. De van olyan haverom akiről tudom,hogy a csajaval is igy van.;)
2/5 anonim válasza:
"mindig azt hallom hogy a pasiknak nem kell érzelem, csak hús darabként tartják a nőket ilyen kapcsolatban"
.
Lehet, hogy nem minden férfi így működik.
3/5 anonim válasza:
Ugyan én csak 20 vagyok, és komoly kapcsolatom van, nem szexkapcsolat, de azért válaszolok ha nem baj. Nekem Ô az elsô barátnôm (remélem egyben az egyetlen:)), ami azt jelenti hogy nagyon sokáig nem volt senkim, konkrétan a kamszkorom eltelt mindenféle szerelmi és szexuális élet nélkül. Az a lényeg, hogy én mindig úgy képzeltem el, hogy semmi gátlásom nem lesz ezzel kapcsolatban, rengeteget fantáziáltam a szexrôl, úgy gondoltam, hogy ez úgy megy mint a karikacsapás. Ehhez képest gyakran én is zavarban vagyok, ami persze nem von le az élménybôl, de tudni kell, hogy van ilyen is:)
4/5 anonim válasza:
Lányoknak szívesen mesélek :) 27F
5/5 anonim válasza:
A férfiak könnyen feloldódnak szexkapcsolatban is meg mashogy is.A csicskák oldódnak nehezen.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!