Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzalom nélkül lehet kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalom nélkül lehet kapcsolatban élni boldogan?

Figyelt kérdés

Lassan kettő és fél éve vagyok együtt a barátommal. Anno egy városban laktunk, de ő fél évvel a megismerkedésünk után elköltözött az ország másik végébe a munkája miatt. Belementünk a távkapcsolatba, mert nagyon szerettük egymást. Engem a munka a szülővárosomhoz köt, egyelőre nem is tudok utána költözni.

A probléma akkor kezdődött, amikor kis idővel a megismerkedésünk után már nem éreztem vonzalmat iránta. Nem nagyon foglalkoztam vele eleinte, a munkahelyi stressznek tulajdonítottam be. Teljesen le voltam foglalva és terhelve mind fizikálisan, mind mentálisan és érzelmileg. Ennek ellenére egészséges szexuális életet éltünk. Miután elköltözött gondoltam ez változni fog. Hát nem. Csak rosszabb lett. Amikor találkozunk, akkor kb 1 hetet próbálnánk bepótolni minden szempontból, ha hagynám. De egyszerűen annyira nem vonzódom, hozzá... Borzalmas lelkiismeret-furdalásom van, mert ő tényleg mindent megtesz.

Hozzájárulhat talán az is, hogy nem figyel annyira oda magára. (Nincs sörhasa, zsíros haja, stb, csak nem túl igényes magára.) De lehet nekem magas a mércém az igényesség terén.

Mostmár ott tartok, hogy abszolút semmi vonzalom nincs iránta. Semmilyen esetben sem. Viszont nagyon szeretem. Hihetetlen értékes, jól nevelt férfi, akinek vannak ambíciói, jövőképe, stb. Személyiség szempontjából pedig tökéletesen passzolunk.

Nem tudom mit kellene tennem, fog ez a helyzet változni? Félek, ha ennyi idő után sem érzem, akkor nem is fog jönni a vonzalom. Eddig ilyen problémám nem volt egyik barátommal sem.

Illetve attól is félek, hogy mi van ha ő az igazi csak én vagyok szerencsétlen?

2017. okt. 22. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Minek vagy még vele? Csak szopatod magad.
2017. okt. 22. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódsz hozzá, biztosan nem ő az igazi. Ne pazarold se a saját idődet, se az övét!
2017. okt. 22. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Én ezt kér hónapig csináltam egy pasival, aztán offoktam. Nem vonz, nem kell. Hiába jó másban.
2017. okt. 22. 16:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha két aszexuális szeret egymásba, lehet. De a te esetedben ez tényleg csak időpazarlás. Neki hiányozni fog a szex, téged meg állandó bűntudat gyötör majd. Ez minden, csak nem boldog párkapcsolat.
2017. okt. 22. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki a külön élést vagyis szünetet mondjuk két hónapig egyből kiderül hogy ha nem tudsz meglenni élküle talán ez lesz hónapig a legjobb módszer.

Ha kiderül hogy nagyon hiányzik akkor elvben vonzódsz is hozzá.

Másik hogy nyugodtan megmondhtod neki hogy mivel válhatna vonzóbbá tedd magadat kihívás tárgyává egy kicsit..

2017. okt. 22. 17:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Azt , hogy nem vonzódom hozzá ő abszolút nem érzi. Nem mondtam neki így konkrétan és nem is érzékeltetem vele fizikálisan. Utalni viszont már utaltam finoman, de elég nyilvánvalóan, hogy miben kellene változtatni, illetve egyéb úton is próbáltam abba az irányba terelgetni. De egyértelműen kijött, hogy az a dolog, amiben változni kellene, őt abszolút nem érdekli és nem is nagyon akar rajta változtatni. A fejéhez vágni pedig nyilván nem szeretném.

A szünet nekem is eszembe jutott.

2017. okt. 22. 18:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vonzalom nélkül nem lehet boldogan élni.

Egyenes kommunikáció nélkül még annyira se.

Szünet meg az iskolában van, ideje szakítanod.

2017. okt. 22. 19:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szakítsatok, először szépen nyiltan közöld vele mi a probléma és neked ez fontos ha nem érdekli akkor viszont ennyi nem tudott elfogadni téged, gondolom te sok dolgát elfogadod ez úgy fer ha kölcsönös..
2017. okt. 22. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak kiváncsiságból miben kéne változzon mi az amit képtelen megtenni és nem érdekli?
2017. okt. 22. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Véleményem szerint nem. Csak azt hiszik,hogy boldogok,de igazából nem. Persze más az, amikor házaspár 15 éve együtt van. Az már nem szerelem, csak szeretet. Persze az is elég mély, hiszen a közös élmények összetartják őket
2017. okt. 22. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!